Lennétek olyan pasival akinek van párja?
NEEEEEEEM!
mert nagy jellemtelensegnek tartom, foleg ha tudja az illeto hogy van...olyan embernek kitudnam kaparni a szemet:P
persze csak idezojelekben..
Én is csodálkoztam szinte mindenki elítéli és nem volt a válasza.Akkor most mi van? Kevesebb embert tudnék felsorolni azok közül akik nem csalták meg valaha a párjukat..... Most biztos utálni fogtok,de szerintem a férfiak nagy része megcsalja a barátnőjét, feleségét sőt..... A legtöbb prostihoz is foglalt vagy családos ember jár:D
Na mindegy kössz a válaszokat.
En nemreg valaszoltam...
Nekem nem engedne meg a lelkiismeretem, hogy valakivel lealljak akinek parja van...
1 mert nem akarnek orokos masodik lenni
2 nem engedne a lelkiismeretem, mert tudom milyen csalodni valakiben akit nagyon szeretsz...
az persze teljesen mas, ha valaki foglalt, majd szakit a kedvesevel, es utana szobaallok vele...maskepp szoba sem johet, mert bele tudom kepzelni magam abba a helyzetbe mit ereznek en...
Ha Ő az Igazi, az a nagybetűs, akiből csak egy van (akárki akármit mond), akkor ha úgy alakul, hogy nős emberként hozza velem össze a sors, akkor megkérném, hogy tisztán kezdjünk bele, és ne verje át a nejét, mert tudom, milyen olyan apa mellett felnőni, aki átveri a családot, ezt másnak se akarom. Ha az Igaziról van szó, úgyse tud ellenállni senki örökké (vagy csak nagy szenvedések árán), de legalább legyen az ügy tiszta, és lehetőség szerint békés.
Aki azt írja, hogy szóba se állna nős pasival, azon mosolyogtam, de akkor ezek szerint olyan helyen dolgozik, ahol csak nőkkel találkozik, és biztos nem vásárol férfiaktól se. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!