Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennétek olyan pasival akinek...

Lennétek olyan pasival akinek van párja?

Figyelt kérdés
Magyarán szeretők,kötöttségek nélkül.
2009. szept. 23. 00:05
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nem kell ítélkezni senki felett,nem tudhatod,hogy az ember miért jut oda ahova............
2009. szept. 23. 09:43
 22/41 anonim ***** válasza:
63%
7.45-ös vagyok.annak ellenére,hogy én voltam ilyen kapcsolatban,bizony elitélem akik belemennek.beleértve magamat is.mert van más megoldás is,és vannak olyan emberek is akiknek nincs párjuk.Megvetni nem vetem meg őket,mert tudom,hogy ilyenkor nem az ész érvek dolgoznak,de elitélendő dolog,és ezen nincs mit szépíteni.már nagyon rég történt ami velem történt,de még ma is félek attol,hogy egyszer jön egy olyan nő mint amilyen én voltam,és szeretője lesz a páromnak.pedig köztünk minden rendben van,és remekül megvagyunk,boldogan neveljük 8 hós babánkat,alig vitázunk,nincs is min és a szex is megy.mégis félek.szóval igaz,hogy a pasi is kell hozzá,hogy engedjen a csábításnak,de sokszor a nők a hibásak ebbe.le lehet pontozni.
2009. szept. 23. 11:50
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már csak azért sem lennék, mert ha a hapsi engem szeret, akkor velem akarjon lenni. Ha egy kapcsolatban lévő férfi velem akarna kezdeni, addig tuti semmi nem lehetne köztünk, amíg tart a kapcsolata. Ha a barátnőjét már nem szereti, akkor ezt tudassa vele, és vessen véget a kapcsolatnak. Olyan hapsi meg nekem nem kell, aki kényelemből, vagy valami gyerekes félelemből, vagy bármi miatt nem mer véget vetni egy olyan kapcsolatnak, ami már nem működik.
2009. szept. 23. 11:59
 24/41 anonim ***** válasza:
86%
Bevallom én is voltam. 17éves voltam. A srác 23. Csókon kívül soha nem volt köztünk semmi más. Eleinte elhittem hogy persze ő már nem szereti a párját és rossz a kapcsolatuk stbstb. Aztán szép lassan kinyitottam a szemem és mögé láttam a dolgoknak. Egy nap közölte hogy a párja gyermeket vártam. Ekkor vetettem véget az egésznek. Én nem bírtam volna tovább vele tudván hogy gyereke van. Szégyellem azt amit akkor tettem, mai eszemmel nem tenném mert valóban akkor abban a helyzetben nem gondoltam a párjára... Ezek ellenére aki a szeretőket elítéli gondoljon bele hogy talán nem a 3.félnek kell gondolnia a párra... Például ha engem a párom megcsalna nem a 3.at hibáztatnám miatta. Akár tud rólam akár nem...
2009. szept. 23. 12:20
 25/41 anonim ***** válasza:
84%
utsó vagyok. elírtam... nem én vártam gyermeket hanem a párja:)
2009. szept. 23. 12:22
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

NEEEEEEEM!

mert nagy jellemtelensegnek tartom, foleg ha tudja az illeto hogy van...olyan embernek kitudnam kaparni a szemet:P

persze csak idezojelekben..

2009. szept. 23. 12:28
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdekes, hogy mennyi a NEM. Pedig sajnos szinte minden kapcsolatban előbb-utóbb előfordul a megcsalás, akkor hol is vannak azok, akik ebben szereplők???
2009. szept. 23. 12:41
 28/41 A kérdező kommentje:

Én is csodálkoztam szinte mindenki elítéli és nem volt a válasza.Akkor most mi van? Kevesebb embert tudnék felsorolni azok közül akik nem csalták meg valaha a párjukat..... Most biztos utálni fogtok,de szerintem a férfiak nagy része megcsalja a barátnőjét, feleségét sőt..... A legtöbb prostihoz is foglalt vagy családos ember jár:D

Na mindegy kössz a válaszokat.

2009. szept. 23. 12:48
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

En nemreg valaszoltam...

Nekem nem engedne meg a lelkiismeretem, hogy valakivel lealljak akinek parja van...

1 mert nem akarnek orokos masodik lenni

2 nem engedne a lelkiismeretem, mert tudom milyen csalodni valakiben akit nagyon szeretsz...

az persze teljesen mas, ha valaki foglalt, majd szakit a kedvesevel, es utana szobaallok vele...maskepp szoba sem johet, mert bele tudom kepzelni magam abba a helyzetbe mit ereznek en...

2009. szept. 23. 13:03
 30/41 anonim ***** válasza:
71%

Ha Ő az Igazi, az a nagybetűs, akiből csak egy van (akárki akármit mond), akkor ha úgy alakul, hogy nős emberként hozza velem össze a sors, akkor megkérném, hogy tisztán kezdjünk bele, és ne verje át a nejét, mert tudom, milyen olyan apa mellett felnőni, aki átveri a családot, ezt másnak se akarom. Ha az Igaziról van szó, úgyse tud ellenállni senki örökké (vagy csak nagy szenvedések árán), de legalább legyen az ügy tiszta, és lehetőség szerint békés.

Aki azt írja, hogy szóba se állna nős pasival, azon mosolyogtam, de akkor ezek szerint olyan helyen dolgozik, ahol csak nőkkel találkozik, és biztos nem vásárol férfiaktól se. :-)

2009. szept. 23. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!