Mi lehet, jó úton megy tönkre a házasságom?
Figyelt kérdés
Újabban észrevettem, hogy nagyon ritkán vagyunk együtt a férjemmel. Amikor arról van szó, hogy este jó lenne valami, akkor utána rendszerint összeveszünk. S ami még bánt, hogy ő elmegy egyedül horgászni, de ha azt mondom, hogy családostul (vannak gyerekeink) menjünk el valahova, rögtön azzal jön, hogy nincs pénzünk. Amikor a kerékpárt javasoltam is ez volt a kifogás. Beszélni meg nem hajlandó erről.2009. szept. 22. 21:32
11/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszsem, egy két dolog félreérthető volt. A kerékpárokat nme megvenni kellene, hanem használni. A családi kirándulás a közeli erdőbe egyáltalán nem drágább, mint 25 km-re elautózni horgászni, ahova ugyanúgy kell vinni ételt. Amúgy megpróbáltam NŐ lenni itthon is, de... Egy kicsit úgy érzem, mindent a pénznek rendel alá. Neki van nyugalma itthon, mert bármikor elvonulhat.
És nem itt keresem a válszat ,hanem segítséget kértem. Több mint féléves a probléma, de nem hajlandó sehogy sem beszélni róla.
2009. szept. 23. 08:00
12/13 anonim válasza:
Ha valóban szereted a férjedet, akkor ültesd le, állj elé és mond meg neki, hogy nagyon szereted, de mostanában úgy érzed, hogy nincs valami rendben. Aggósz, félsz, hogy elveszítheted őt, amit nem akarsz, mert vele teljes az életed. Ha nem veled van problémája, akkor bökje ki, ha veled, akkor azt is, mert te segíteni akarsz neki, mert SZERETED. Ha szeret, akkor valószínűleg meg fog neked nyílni, akár még jobb is lehet, mint előtte. De a gyerekek is attól lesznek boldogok, ha apa és anya boldog, mert nem érzékelik a feszültséget. A gyerekeid egy dolog. A férjed és te a másik. Nem kell rangsorolni, de ha az utóbbit elveszíted, akkor minden rossz lessz, mindenkinek. Tartsuk fenn a szerelmet, ápolgassuk ,mert igen...., jó úton tönkremenhet nemcsak a házasságod, de az életed is! Csak rajta! Bármit meg lehet beszélni!
13/13 anonim válasza:
Nagy a nyomás rajta, ha ő tart el mind a négyőtöket! Keress több pénzt és nyugtatgassad folyamatosan, hogy mindig lesz minden! És hogy nem csak őrajta van a család terhe, hanem mindkettőtökön, és együtt mindent meg fogtok oldani. Látom, kezdessz megsértődni rá, de ha ő most nem képes kezelni a problémátokat, akkor neked kell a kezedbe venned a dolgot. Arra szövetkeztél vele. Ha most te vagy az erősebb, akkor te kell kilendítsd őt, máskor meg majd fordítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!