Velem van a baj? Tönkre mehet így a házasságom?
Hát mindkettőtökben van hiba bőven.
Mi az, hogy nincs gumi? Akkor ne akarjon szexet, ez egy önző parasztság.
Te meg kezdeményezhetnél néha magadtól is. Szar érzés amikor mindig az egyiknek kell csak "másznia", a másik meg csak fekszik és "tűri".
Szia!
Megértem az álláspontodat, de egyvalamit figyelembe kell venni. Egy férfi a nap 24 órájában férfi tud lenni, és bizony ezt nekünk nőknek "figyelembe" kell venni. A havonta 2-3 alkalom nagyon kevés... hidd el, tudom miről beszélek, 4 hónapja szültem, az első hetekben nagyon fáradt voltam. De tudtam, hogy a férjemnek szüksége van rám, így engedtem neki. Nem erőszakról volt szó, én is akartam, csak ő feltalálta magát és a legkülönfélébb módokon próbálkozott. Ne utasítsd el a férjedet! Viszont azt se találom jónak, ha csúnyán írom! , de "aláfekszel"! Valahogy próbáld kicsit az együttléteket min. heti 1-2re visszahozni!
"Főleg abban segítsetek hogyan tudnám jobban kívánni a szexet, és hogy ne legyek olyan gátlásos az ágyban!"
Ebben nem tudok igazán tanácsot adni, talán egy szexológus szakember...
Nem akarok ítélkezni felettetek, bár igazat adok az első válaszolónak, de rögtön kiegészíteném azzal, hogy
1, ez nem baj.
2, különben már nem is lennétek együtt.
3, mindenkiben van 1-2 hiba, csak még nem mindenkiben találták meg. :P
Viszont úgy látom, hogy a fő gond a kommunikáció ellaposodása kettőtök között. Az nagyon jó (nem viccelek!), hogy a férjed el tudta mondani, mi a baja. (Sokan erre is képtelenek, csak elmennek szó nélkül a szeretőjükhöz.) Csakhogy ez kevés. Két gyerek és sok év után talán hajlamosak vagytok elvárni egymástól, hogy a másik fél kitalálja még a gondolatotokat is. Ez a hülye Hollywood-i filmek káros hatása lehet. Hacsak nem vagytok mindketten gondolatolvasók, a legjobb módszer emberek között még mindig a beszélgetés. Igenis kell rá időt szakítani. A fentiekből úgy látom, hogy máris elég késő van, de még nem túl késő. Meg kell nyílnotok egymás felé. Talán szégyen, ha az ember csak későn jön rá, hogy mennyire nem ismeri a párját. Ennél már csak az a rosszabb, ha nem jön rá, és e miatt elveszíti. (Vagy rájön, de nem vallja be és a büszkesége miatt veszíti el.) Sok lehetőség van, anno én is azt hittem, hogy a sajátom milyen egyedi és különleges. Aztán láttam, hogy nem az, csak én akartam annak látni. Ennek van jó oldala is. Vannak erre specializálódott szakemberek, akik a tapasztalatukkal segíteni tudnak. Tehát ha nem vezet eredményre a beszélgetés kettesben (valahogy oldjátok meg, hogy a gyerekek ne zavarjanak, ez fontos és az Ő érdekük is!), akkor próbáljátok meg hármasban! Néha jó egy közvetítő fél.
Hasonló cipőben járok én is. Ha havonta 1x van szex az már jó. Nem vagyok egy szexmániás nő, de azért a heti 1-2 jó lenne és régen ezzel nem is volt gond. 3 éve vagyunk együtt. Ő azt mondja fáradt, sokat dolgozik azért nem "akarja". Szerintem most sem dolgozik többet mint régebben, de ha ezt mondom neki besértődik.
Ha pl. most egy új kapcsolatba kezdene akkor ott baromi gyenge érv lenne a sok meló, mert az új, kezdőd kapcsolatoknál sokkal intenzívebb a szex mint évekkel később.
Sajni a bioritmusunk is más. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!