Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire önző?

Miért vagyok ennyire önző?

Figyelt kérdés
A férjemnek előző házasságából van egy kisfia. Nekünk is született most egy kisfiúnk. Nem tehetek róla,de nem szeretem az első gyermekét. Pedig soha nem bántott meg és nem utál,de mégis...azt szeretném ha csak mi 3an lennénk. Azt mondta a barátnőm,ha megszületik a kisfiam,akkor másképpen fogok az 1.gyerek iránt érezni,DE MÉGSEM ÍGY LETT.Mit tehetnék?Olyan rossz így. Már feláll a szőr a hátamon ha elhozza.
2009. szept. 22. 21:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igaza van annak aki azt írta, hogy nem a gyerek miatt érzed magad rosszul, szimplán azt akarod hogy csak hárman legyetek. Már csak azt nem értem, hogy miért jöttél össze olyan férfival akinek volt gyereke, ha azt a gyereket sohasem szeretted? A párod sem tudja, a gyerek sem tudja, az elejétől fogva hazudozol annak aki elvileg minden bizalmával ajándékozott meg. Miféle kapcsolat ez? Vagy azt hitted amikor összejöttetek, hogy majd a gyereke előbb utóbb csak úgy eltűnik az életetekből? Szerintem ez nem tisztességes, és megérdemel annyit a párod hogy ezt megtudja, ha pedig elhagy ezért akkor igaza is van.

Ha nekem ekkorát hazudna a párom, akkor seperc alatt kiadnám az útját.

2009. szept. 24. 09:34
 22/22 A kérdező kommentje:
Kérdés lezárva,nem kérek több kommentet...
2009. szept. 24. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!