Apukák ti dolgoztok, mostok, főztök, gyereket viszitek
oviba, mosogattok, minden házimunkát elvégeztek?
11/25 A kérdező kommentje:
10/10 nagyon jot nevettem:)
Te vagy kész.Ugyanis ha nálla van elhelyezve a gyerek,akkor evidens hogy az apa dolga.Ki csinálná más.Marha kérdés ez így.Aki feltette hatalmas IQ-val rendelkezik.
2013. ápr. 10. 20:47
13/25 A kérdező kommentje:
14es te meg tanulj meg helyesen irni ha már intelligenciáról beszélsz
14-es tudod, ha van az apukának élettársa, ő valószínűleg segít neki, szóval annyira nem evidens. Na ki is itt az IQ bajnok?.. Mellesleg az nem nálla, hanem NÁLA.
2013. ápr. 10. 20:57
Én nem vagyok apuka, de mesélek az én apukámról. Amikor az anyám úgy döntött végleg elhagyja, akkor apura hagyta a csecsemő húgomat a 6 éves lányát ( ez voltam én) és a 8 éves lányát. Három kislány maradt apámra. Az én apám mindent megcsinált. Pelenkát cserélt a húgomnál, cumisüvegből etette, sőt elment terhességgondozóba hogy a nővérek, orvosok segítségét kérje abban hogy ha lehet kérjenek kismamáktól anyatejet, mert apukám hitt abban hogy a csecsemő húgomnak a legjobb az anyatej lenne. Engem és a nővéremet mindig elvitt iskolába, és ha kellett befonta a hajunkat is. Megtanult sütni, főzni, még a harisnyánkat is megvarrta.. Egy dolog volt ami miatt mindig bajban volt, és nem tudta hogy álljon a dologhoz, de végül is azt is megoldotta. Amikor jöttek a lányos kérdések apu megfogott minket, és átmentünk a szomszéd Éva nénihez. "Évikém! Eljött az az idő amitől rettegtem. Itt hagyhatom a lányokat felvilágosító órára??"
Szóval ő az én apám.. Ma már nyugdíjas, unokák veszik körbe..de én még ma is viccelődöm vele "Apu! nődologban kérhetek tanácsot?? " Forgatja a szemeit, és nevetve mondja.." ne idegesíts. te lány!"
39/N
2013. ápr. 10. 21:00
16/25 A kérdező kommentje:
nyilván meg van az okom a kérdés feltevésére.nem azt kértem hogy okoskodjon bárki hanem hogy értelmes ,öszinte válaszok érkezzenek
17/25 A kérdező kommentje:
17nagyon szép és megható történet.köszönöm
Egy kérdést úgy kell felteni kedves Grécsy tanár Úr,hogy mindeni értse.nem látnám ,hogy bárhol is szóba jönne a kérdésednél ugymond "mostoha anyuka".Elsőnek kérdezni tanulj utána bunkózz.Ja és ne kiabálj folyton.Mert valószínüleg a családoddal is azt teszed.Ebből arra következtetek.Csupa nagybetűs ficsur vagy.
2013. ápr. 10. 21:31
Én nem apuka vagyok, hanem elvált anya, közös felügyelettel. Míg egyedül élt a volt férjem akkor természetesen megcsinált mindent, ki csinálta volna helyette? :) Bár akkor lakásban élt, szóval könnyebb dolga volt, és szerintem olyankor takarított mikor nem volt ott a gyerek. Nagytakarításokkor besegített neki az édesanyja. De míg együtt voltunk is házias volt, szóval nem volt neki minden újdonság. De vasalt pólót nem láttam a gyereken soha ha nála volt :D
2013. ápr. 10. 21:58
20/25 A kérdező kommentje:
nincs a világon olyan dolog amit mindenki egyformán értene.te meg különösen ostobán fogalmazol "bimalka"egyébként megint sikerült helyesírási hibát vétened,bármennyire is igyekeztél....:)
Kapcsolódó kérdések: