Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hová mentetek nászútra?...

Ti hová mentetek nászútra? Olyan volt amilyennek megálmodtátok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolországba mentünk (kb 100km partszakasz 5-6 városában szálltunk meg bő két hét alatt, aktív pihi volt) mindig emlegetjük, szuper volt. tuti hogy még visszamegyünk!
2013. ápr. 10. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Torok csoportos koruton voltunk elonaszutaon 2500 km utaztunk minden ejjel mas hotelban voltunk es a vegen egy het tengerpart.

Ejjeli faradalmakat a buszon pihentuk ki :)

Naszut azsiaban volt del Tajfold szigetetek buvarkodas lazulas.

2013. ápr. 10. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:13-nak (9-esnek)

Meglep hogy azt írtad voltál észak és dél Koreában is. Megkérdezhetem mikor voltatok nászúton? Mert mi idestova 4 év próbálkozunk és Észak Koreában nem adnak vízumot..Sőt ha az útleveledben szerepel a Dél-Koreai pecsét akkor még a kevéske esélyed is odalesz.. Arról nem is beszélve, hogy Észak-Koreába csakis kísérettel mehetsz mindenhová.

Még a Fábri műsorában is benne volt, hogy amikor ő volt Észak Koreában, a helyiekkel sem beszélgethetett, mindig kísérővel mentek..

Szóval áruld már el, hogy hogy a fenébe tudtatok mindkét Koreában ott lenni???

Egyébként idén terveztük azt hogy előbb Észak -Koreában mennénk- utána a lazább politikai helyzetben lévő Dél Koreába.. De valószínű hogy idén is elutasítanak minket mert vízumot mindkét helyről igényelni kell, és rögtön tudják hogy a másik ország vízumigénye is folyamatban van...

2013. ápr. 10. 11:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi Mauritiuson voltunk 2 hetet álom volt.Aztán most nyáron megyünk Kínába 1 hónapra.
2013. ápr. 10. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

ide csak gazdag nők írnak, vagy mi van

nem győzöm olvasni h ki hol járt, én meg a sarki boltnál messzebb sem voltam

2013. ápr. 10. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát fura lesz Ázsia után, de mi Balatongyörökön voltunk6 napra. Nekünk nagyon bejött, bár egy kicsit messze volt az állomás a kempingtől. Külföldre akartunk menni, de nem jött rá úgy a lóvé :) de nem bántuk meg, nagyon tetszett, jó idő is volt, rossz is, kirándultunk :) idén az egy éves évfordulónkon Badacsonytomajba megyünk.
2013. ápr. 10. 16:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
13: Szervezett út keretein belül mentünk, Dél-Koreába pedig nem kell vízum. Először Észak-Koreába mentünk Kínából, majd Kínába érkeztünk vissza, onnan mentünk Dél-Koreába. Észak-Koreában tényleg nem beszélgethetsz senkivel, sőt egyedül még a hotelből sem engedtek ki, volt egy koreai kísérőnk és vele mentünk állandóan, ő volt az egyetlen helyi, akivel beszélgethettünk. Nem vagyok benne biztos egyébként, hogy beengednek egyedül, ha nem szervezett túrában mentek (lehet egyáltalán így??) és én félnék is úgy menni. De ti tudjátok.
2013. ápr. 10. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!