Ti megbocsátanátok egy anyának ezt?
Elég hülye családi életünk van. Vagyis egy ideig normális volt, anyukámmal is jó volt a kapcsolatom, úgy éreztem jó anya. Aztán kiderült hogy tesóm nem apukám gyereke, csak anyukám elhitette vele. Volt DNS vizsgálat is, tényleg nem az övé, anyukám azt mondta nem volt benne 100%ig biztos hogy másé, és elvileg szerette apukámat, nem akarta felborítani az életüket. Közben persze apukám beadta a válópert, tesóm hallani sem akart anyukámról, én is haragudtam rá, így apukámnál maradtunk. Anyukám egy idő után (egy éve) elköltözött, ritkán beszéltünk telefonon, karácsonykor hívott magához, de nem mentünk. Most pedig hív mindig, azt mondja visszaköltözik, miattunk. Én már annyira nem haragszom rá, persze azért még egy kicsit. De tesóm nagyon. Én pedig nem tudom mit csináljak, ki mellé álljak. Apukám azt mondja beszélhetek vele nyugodtan ő nem haragszik. Ha ő ezt mondja ti beszélnétek anyukátokkal?
14L
Én anyukámat sohasem tudnám elhagyni, elég szégyelletes, hogy a szülő anyátokat ki és megtagadtátok!
Te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, egy impotens férj mellett. Akarsz gyereket de nem lesz és félrejársz egy másik pasival. Nem tudhatod apukád milyen volt az ágyban, lehet, hogy minden nő megcsalta volna.
Elhamarkodottan ítélkeztetek.
Igen, megbocsájtanék. Egyetlen anyukád van. Az hogy anno mi volt apuddal, ki miért lépett félre, az nem a Ti dolgotok, nem láthattok bele az akkori életükbe. Senki se ítélkezzen, csak az aki még nem hibázott és tiszta életet él, talán az...
Szereted anyukádat? Jó anya? Megtesz értetek mindent? Nem hanyagolt el? Szeretett, óvott Titeket?
Te csak a saját viszonyodat nézd vele, anya és lánya. Majd tesód elrendezi magában az anya és fia kapcsolatot, apud pedig a férj és feleség kapcsolatát.
Megint leírnám Neked, csak egy anyukád van, szeresd amíg teheted!
14:30-as: Te rohadtul el vagy tévedve a ki hagyott el kit témában...
Én 30 év távlatából átérzem a helyzeted, amikor anyám lelécelt utánna egy darabig jött, aztán eltűnt, aztán megint előkerült, aztán végre eltűnt k.b. 20 évre amikor megint megtalált, de akkor már én hajtottam el, nem utolsó sorban azért mert én is árulásnak tartottam volna apámmal szemben, ha szóbaállok vele. Ezek olyan játszmák amitől valakinek mindenképpen fájni fog amit lépsz, u.h. lépd azt ami neked fáj a legkevésbé - a kevés esetek egyike, amikor nyugodtan lehetsz önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!