Ti képesetek lennétek zsarolni a gyereketeket hogy ha válás után keveset van veletek nem ad több pénzt? Más is így gondolkodik?
De nem csinálok hülyeségeket, akkor miért ne hagyná anyám? Apámmal az a baj, hogy ragaszkodik az elképzeléseihez, és nem érti hogy az nekem nem jó. Lehet őt úgy nevelték, de már máshogy működnek a dolgok.
Hova menjek suli mellett szerinted dolgozni? Meg mennyi pénzért?
A pénzügyi kérdések nem rád tartoznak, kizárólag a szüleidre. Nem apukád dolga eltartani anyukádat. A gyerektartást a bíróság határozza meg / vagy közös megegyezés kérdése. Apukád fizetésének 15-25%-a lehet.
Két szülőd van, mindkettő törődik veled, és ennek örülj. Ha nem jössz ki jól apukáddal, beszélj vele, hogy mi a gond. De az anyagiakkal ne te foglalkozz.
A 40 ezer forint ugyan jó. Én két havonta látom apát, mert Ő Pesten van én meg Debrecenben. Így ad nekem vagyis anyának 18 ezret. Az meg hogy szarsz rá, akkor miért vársz többet? Én beszélek vele minden nap telefonon. Szerintem gondolkozz egy kicsit.
18/L
Albérletben laktok?
40ezer gyerektartás nem kis összeg. Kellene, hogy készítsetek egy bevétel-kiadás tervet. 150ezerből meg kéne, hogy tudjatok élni.
Szerintem, ha rendszeresen látogatnád apukád, elmehetnétek együtt, hogy vegyen neked cipőt, ruhát, tankönyvet,...
De még egyszer! Apukád pénzének a szeretethez semmi köze. Az anyagi dolgok kizárólag a szüleidre tartoznak. Gondolom anyukád tömi a fejed az anyagiakkal, hiszen ezekről a dolgokról tudnod sem kéne.
És 150ezerből ki kéne, hogy tudjatok jönni. Ebből 30-40 elmegy rezsire, a többi mind marad a megélhetésre. Miért éhezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!