Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok a helyemben...

Ti vállalnátok a helyemben MOST második gyereket ezzel a családi háttérrel? Félreértenétek a párom helyében, hogy miért nem szeretnék még?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kisfiam, az apukájával korán szétmentünk. A párommal 3 éve vagyunk együtt, beszéltünk már gyerekről, abban állapodtunk meg, hogy még egy gyerek jöhet, de hármat (vagyis két és felet:)) nem tudunk eltartani. Ő szeretné ha most születni a közös, hogy ne legyen olyan óriási a korkülönbség, mivel közte és a bátyja között 13 év van, és nem tudtak egymással mit kezdeni. 6 évvel talán még tudnának együtt játszani. Megértem amit mond, köztem és húgom között kicsi a korkülönbség, tényleg jó volt. Viszont még most nem szeretnék újra babázni. Megfelel ez a helyzet. Volt párom barátnője fogalmazta meg nemrég szerintem nagyon jól, hogy jó ez az állapot, van is gyerek, közben pedig kettesben is tudunk lenni gyerek nélkül. Ne értsétek félre, nem teher a fiam, de még most élvezem, hogy amikor az apukájánál van tudunk kettesben lenni a párommal. Félek, hogy ezt ő úgy értelmezi, hogy benne, a kapcsolatunkban nem bízok, félek attól, hogy vele is vége lesz, mint a fiam apjával. Pedig erről nincs szó.
2013. ápr. 8. 13:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

"Nem vagytok már annyira gyerekek, hogy mindenáron kettesben akarjatok állandóan lenni."

Tehát aki felnőtt, az nem akar kettesben lenni, hanem inkább gyerekekkel... ?

2013. ápr. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!