Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy együtt aludhassunk?
Egyébként a szüleid jól kijönnek a barátoddal?
Egyébként az a tapasztalatom, hogy a konzervatív szülőkkel maximum annyit tehetsz, hogy fellázadsz ellenük, nagyon mást nem. Az én barátnőm szülei is hasonlóak és már több mint 4 éve próbáljuk kicsit jobb belátásra bírni, de még mindig mindenbe megpróbálnak beleszólni, pedig már mindketten elmúltunk 20 évesek...
Hát én most 15 éves vagyok, lány, de ha nekem 14 évesen megengedték volna, hogy lejöjjön a barátom, vagy vele aludjak most nagyon szégyen lenne nekem és bánnám. Most 15 évesen, van egy 3 hónapos kapcsolatom(tudom nem sok még) de megengedte anya hogy lejöjjön. És örülök hogy eddig nem engedte, mert azok a pasiknak csak arra kellettem volna hogy megdugjanak. A mostani barátom, nem próbálkozott be, és rendes fiú. De együtt alvást nekem sem engedik.. a szülők felfogása az hogy akkor szexelnek. De a f@sz nappal is feláll, erre csak ennyit tudok mondani :D
De mivel ti ennyi ideje együtt vagytok szerintem megengedhetnék, de ne a 14 éves kiscsaj példájából indulj ki!
süt a szavaidból, h a barátnőid majmolása a cél, h nekik villoghass, h ott aludt a barátod.
biztos én vagyok a nyomi, de nekem 16 évesen még közöm nem volt a pasikhoz. najó, inkább mondjuk azt, h nem volt barátom, és nem aludtam senkinél, és más sem nálam.
gyerekes? igen, az vagy. a felnövés nem a pasikkal alvást jelenti. és nem is 18. életévet. felnőni akkor fogsz, ha már nem ilyeneken nyavajogsz, hanem az igazán fontos dolgok foglalkoztatnak majd. továbbtanulás, karrier, utazás, önismeret fejlesztése.
ha nagyon be akarsz szólni az őseidnek, akkor mondd azt nekik, h akkor kellett volna fejbe kólintaniuk, amikor mosolyogva elnézték, h 14 évesen pasizol.
rugalmas vagyok és szeretem az új dolgokat is pl a nevelésben
de az h vki ott aludjon nálunk a kiskorú lányommal, ki van zárva.
ha a fiú szülei megengedik akkor elengedném a lányomat, de csak ha 18 elmúlt
ezt nem érti meg sok szülő, h amíg nem nagykorú addig a szülő felelőssége minden döntés
és ha azután eléd áll h terhes, v hiv +, te meg foghatod a fejed.
ha 18 elmúlt az csinál amit akar, de addig a szülei mondják meg neki mi van
és bizony lehet jogilag is csűrni csavarni de ez így van
és nem arra kell hallgatni aki 14 éves lányát hagyta összebújni egy kitudja kivel.
szép család lehet
Csak akárki akármit mond tudom h csak jót akarnak nekem de akkor is szar érzés hogy látom h másoknak mennyi mindent engednek én meg így vissza vagyok fogva és tudom vannak rosszabak is
hidd el megfogod még köszöni ezt a szüleidnek 20-24 évesen mikor a többi "barátnőd" egy szétkúrt alkoholista neadj isten drogos lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!