Szeretők/ Ha szeretők lennétek mit tennétek, ha kiderülne, hogy terhesek vagytok egy olyan embertől, akinek családja van?
Nem lennék soha foglalt ember szeretője.
De az általad említett esetben elvetetném a gyereket.
Nem azért, hogy kíméljem a szeretőmet, hanem mert a gyereknek normális családban kellene felnőnie.
A gyereket biztos megtartanám.
Beszélnék a partneremmel, gyerektartást kérnék (követelnék), hogy el akarja e ismerni a gyereket pl.: felvállalni, nevére venni, kapcsolatot tartani vele azt rábíznám, nem erőltetném.
6.
A gyerek miért leköpnivaló zabi? Miről tehet?
Az én szememben az, aki önkényesen felvállalja a szerető szerepet, egy megvetnivaló, utolsó aljas senkiházi, függetlenül minden körülménytől.
A kérdésre válaszolva: nem tartanám meg. Miért? Mert egy gyereknek teljes család kell! (És milyen példát látna az anyjától?) nekem természetes, hogy nem rondítok bele életekbe, szerintem rosszabb, mint bármilyen bűncselekmény.
fogalmam sincs. : hirtelen bepánikolnék vagy csalódottságot éreznék, de aztán, megpróbálnám úgy látni a helyzetet, hogy az jó legyen. Tehát a lehetőségeket meglátni, és , hogy milyen jó dolgok jönnek az életembe ez által.
Ha meg tudnám tartani a babát , szerintem megtartanám, és felnevelném. És ezentúl sokkal gondosabban állnék az élethez, és a dolgokhoz, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!