Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, apám egy utolsó...

Mit tegyek, apám egy utolsó undorító féreg és nem akar itt hagyni minket?

Figyelt kérdés

Már 17 éves vagyok, apám mindig is egy férek volt, utálom, gyűlölöm. Mindig verte anyámat és minket is a semmiért, és legfőképpen azért mert nem kapott pénzt játékgépre vagy alkoholra. Nem dolgozik, nem csinál semmit, fekszik egész nap, néha eljár 1 napra dolgozni, de abból mi látunk 500 ft-ot, a többit elissza, meg elkocsikázza. Anyámat midnig fenyegeti, hogy megöli, mert beképzeli hogy megcsalja, pedig ideje sincs rá, hiszen 4 órát dolgozik hajnalban egy üres étteremben, a többi időben pedig itthon van, azt meg már a drága apám is látja. Már nem bírjuk a testvéreimmel és az anyukámmal sem, de anyu nem mer lépni mert tényleg megöli ez a féreg ha feljelenti. Már tényleg nem bírjuk hogy minden második nap itt ordítozik, tör-zúz és mindenkibe beleköt, olyan undorító a stílusa, a legcsúnyább szavakat ordítozza ránk is, anyánkra is, és nem megy el. :(

Mit tegyek? Már ebből elég volt? Valahova nem tudok írni e-mailt? Vagy valamit?

2013. ápr. 7. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért beszült a féreg apádnak 3gyereket.Anyád is hibás,évek óta elnézi ver titeket,tőr zúz romból.Millió egy lehetősége lett volna meg szabdulni tőle,de úgy tűnik ő nem is akar.Vannak ilyenek akik szeretik ha verik, sőt annyira szereti a párját világért el nem hagyná.Téged és testvéreid nagyon sajnállak.Te már nagylány vagy,adj anyádnak mandátumot ha nem lép ,lépsz te.
2013. ápr. 7. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy anyukám is hülye, hogy vele maradt, sőt még gyereket is szült neki... De nem tudhatjuk, hogy ő mit érzett/érez, és hogy mennyire fél. Persze ettől még hibás, és ezt én is szoktam neki mondani, bár ezzel nem megyünk sokra.
2013. ápr. 7. 21:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Mandátumot?? Inkább ultimátumot....

Amúgy, teljesen mindegy, hogy hibás-e az anyja vagy nem. Ez a helyzet most és ezt mielőbb meg kell szüntetni! Kérdező minél előbb lépj, még mielőtt bekerültök a híradóba!

2013. ápr. 8. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!