Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyámnak miért nem elég...

Az anyámnak miért nem elég soha semmi?

Figyelt kérdés
akkor is ordítozik, ha megcsinálom, amit kér... akkor most mi van? tökmindegy, mit csinálok, csak legyen kin kitölteni a mérgét?
2009. szept. 21. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát igen, azt hiszem jól összefoglaltad a lényeget :( ... az én anyám is ilyen volt, de már csak ritkán találkozunk.
2009. szept. 21. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Sanjon anyum is ilyen, el is koltoztem tole, most igy jo neki is, nekem is! :))
2009. szept. 21. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem hiszem hogy ordítozik.Nem inkább hangosabban és erélyesebben beszél?Meg lehet hogy az a baja hogy a sokadik kérlelés után mozdulsz meg "fapofával" és csinálod meg amire kért.Az anyák már csak ilyenek, szeretik ha elsőre pattan a gyerekük.:)

De ha télleg ok nélkül mindenért kiabál akkor ültesd le és beszélj vele

2009. szept. 21. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én már nem is csinálok semmit. Legalább okkal ordítson:D
2009. szept. 21. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2009. szept. 21. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Jé, nem csak az én anyám ilyen? :)

Egyébként amikor én elköltöztem nálunk is változott a helyzet, de nem tudom megbocsátani neki hogy sosem bátoritott semmire és bármit is értem el azt ő maximum közönnyel fogadta. De ki mondta hogy minden gyerek-szülő kapcsolat felhőtlen?

2009. szept. 21. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:
én is imádkozom a költözésért már két éve, de nem megy pénz nélkül :( a párom meg nem talál munkát... azért köszönöm, hogy legalább annyival megvígasztaltatok, nem vagyok egyedül :(
2009. szept. 22. 05:21
 8/8 anonim válasza:

A párom márc. költözött el emiatt, azóta ritkán beszélnek és mégritkábban találkoznak, de akkor normális!!

Kitartás, csak sikerül elköltözni!

ja velem a boszorka nem is hajlandó beszélni!!

2009. szept. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!