Anyámnak semmi sem jó, mit kezdjek vele? Mit tegyek?
hát, nem irigyellek! :(
de így, végigolvasva a sztorit, szerintem maradj a keresztszüleidnél. ott még mindig jobb sorod lenne, úgy érzem, mint anyukádéknál. neki mondhatod azt is, ha nem szeretnéd ilyen sűrűn látogatni, hogy most nehéz anyagi helyzetben vagytok, és emiatt nem tudsz mindig menni. és ez még nem is lenne hazugság.
de akár azt is megmondhatod nekik, hogy nincs is kedved menni hozzájuk, amiért kritizálnak téged meg a barátnődet is. hátha változtatnak.
nem tudom, tartod-e a testvéreiddel (féltestvéreiddel?) a kapcsolatot, de érdemes felvenni velük, ha nem, mert elképzelhető, hogy ők is tudnának segíteni, vagy azok, akik őket nevelik, ha mindenképp el szeretnél költözni a keresztszüleidtől.
Nem nagyon értem az anyukádat. :(
A keresztszüleid ha nehéz helyzetük ellenére felneveltek téged, akkor tiszteletet érdemelnek részedről. Őket kellene, hogy bántsa amit írsz, a szolárium, a kondibérlet, miközben ők úsznak az adósságban.
Nagyon nagy velük most a gond?
A baj ott van, hogy még elég fiatal vagy ahhoz, hogy dolgozni kezdj és teljesen önálló életet élj. Én türelemre intenélek, bár azok alapján, amit leírtál nem lesz könnyű dolgod.
a barátnőddel kapcsolatban csak annyit, hogy simán megmondhatnád anyukádnak, hogy annak idején, mikor Ő választott Neked sem volt beleszólásod( pedig ugye nem kevés kárt okozott a feérfi az életedben), így szeretnéd Őt megkérni Rá, hogy ha el nem is fogadja, legalább előtted se sértegesse azt a szegény lányt.
Ha tényleg komoly köztetek a dolog, akkor nem lenne arra lehetőség, hogy oda költözz a barátnődékhez? Azt a pénzt, amit most hazaadsz, azt odaadhatod Nekik is.
Hát szerintem próbálj beszélni vele és mennyetek vele el valahova amit ő is te is szerettek.
Ha nem mennyetek el pszihológushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!