Normális az hogy a párommal a legsulyosabb dolgot sem tudom. Megbeszélni?
Figyelt kérdés
Hatalmas probléma adodott nálunk a párom nem fizeti a büntetéseit és mos kijött a levél ha nem fizet elviszik. Probáltam vele levezetni hogy mégis mi lesz velünk ha elviszik 2 gyerek is van. Azt mondta ö
Sze szedi a pénzt de nagyon kevés az idö rá. Nagyon mérges lett elzavart hogy fejezzem be mert az összes pénzét ránk költi. Mire én.azt válaszoltam neki hogy havi 4ezer ft csak van rä. Nagyon rosz a kapcsolatunk csak a gyerekek miatt aggodom. Hogyan kó
Zelitsem meg a témát? Vagy egyáltalán van valami segitségem valahonnan a gyerekek miatt? Anyum is rosz helyzetbe van ugyhogy ő kilöve. Köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 5. 21:15
11/13 A kérdező kommentje:
Akár hogy is lesz a gyerekeimet féltem. Na igen az amugy is rosz kacsolatot megmenteni. Igazad van. De azért nem mindegy.
2013. ápr. 6. 06:53
12/13 anonim válasza:
Hogy ez mekkora f@szsag! Hol eri meg az allamnak ez? Tartozik, de ahelyett, h munkara koteleznek, leultetik, hogy 3 evig meg veletlenul se tudjon penzt keresni, es addig is meg tobb penzben van, hiszen adobol tartjak el... Agyrem.
13/13 anonim válasza:
Amúgy az :D Többe kerül ellátni bent, mint maga a büntetés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!