Megosztanátok a férjetekkel az alábbi egészségügyi problémátokat?
18-19 éves koromban elég sok negatívum történt velem ami miatt pánikbetegséget és kevert szorongásos és depressziós zavart diagnosztizáltak nálam.
Jártam autogén terápiára, szépen elmúlt, de most sajnos hosszú-hosszú idő után megint előjött.
A férjem nem tud róla, mikor megismert akkor már nem volt semmi bajom.
Elég sűrűn rosszul vagyok mostanában, van hogy naponta többször is van egy-egy rövid rohamom, többnyire el tudom titkolni előle vagy ha nagyon vészes félrevonulok, de már elkezdett kérdezősködni..
Nem tudom el mondjam-e neki, nagyon kellemetlenül érzem és szégyellem magam emiatt és nem tudom mit szólna hozzá ha megtudná hogy ilyen bajaim vannak...
Olyan édes, hogy ebben a kategóriában egyszerűen NINCS olyan kérdés, ahol normálisan csak simán leírnák a tanácsokat, hanem még egy picit osztják az észt.
Most komolyan, attól hogy te elmondtad a férjednek, még nem kell mindenkinek. Ilyenekkel miért kell feleslegesen foglalni a helyet?
Nem vádaskodást kért hanem véleményt hogy elondanátok-e vagy sem. Ezt pedig el lehet intézni egy sima igennel vagy nemmel. De nem, ti már mély filozófiai hátérrel azt latolgatjátok hogy vajon miért nem bízik meg benne, mikor leírta hogy megbízik benne, csak a szülei ezzel cseszegették és fél hogy esetleg a férje sem fogja jó szemmel nézni.
Már várom azt, hogy mikor fogják a válást tanácsolni!
pasi vagyok.. mondd el neki légyszí.. ez vízválasztó..ha elhagy, akkor időben teszi, ha marad, és becsül, akkor megsimogatja a buksi fejed, nem lesz probléma a problémád, segíteni fog..és boldogan éltek, míg meg nem haltok!
vegyél egy nagy levegőt, és egy alkalmas pillanatban kezdj el mesélni. röviden, a lényeget.
kell, hogy egy férj ismerje a feleségét kívül, belül...és fordítva is..
ezt úgy hívják, hogy bizalom.
Természetesen igen. Vannak olyanok, akik számára nem ez az elfogadható út, de mi mindent megosztunk egymással.
Szerintem a Te esetedben nagyon is indokolt lenne beszélned erről, gondolom Te is szeretnéd tudni az okát, ha a férjed furcsán viselkedne.
Bár ez nem volt kérdés, de én az orvoshoz is visszamennék.
Minden jót!
24N
Igen, ugyanis a házasság és bármiféle kapcsolat akapja a bizalom.
A szüleid rosszul tudják: nem hiszti, hanem főként a rossz nevelési minta, kivált anyuka problémássága ennek a bajnak a gyökere. Mint annyi más pszichés bajnak.
Kikezelni nem lehet belőle, mint magad is láthatod, csak úgy, ha megkeresik a bajok valódi gyökerét, arra pedig a pszichoanalízisen kívül nem sok más terápiás lehetőség alkalmas. A többi csak a tüneteket kezelGETI.
Jó volna, ha elmondandád a férjednek, mert pl. antderesszánsokkal megtömve és ilyen labilis idegrendszerrel nem egészséges gyereket vállani. A férjednek joga van tudni, hogy mi van veled, mert lehet, hogy nem ilyen lovat akart - már bocs, de ezt így hívják. Meg kell adni neki a döntési lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!