Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik a karcsúbb...

Férfiak, akik a karcsúbb nőket preferáljátok : bele tudnátok szerelmesedni egy kövér nőbe is?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

14:44

és mi lesz amikor terhes leszel?

lelép,mert undorodni fog tőled?

2013. ápr. 4. 14:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
lecseréli 2db 15 évesre! :D
2013. ápr. 4. 15:01
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

Ezt az idióta gyúrós vérpistikét bannoljátok már. Méghogy nincs szerepe a zsírnaz az embereken. Dehogy nem. Zsírban oldódó vitaminról hallottál már? Arról hallottál már, hogy meddőséget okozhat a nőknél a túl alacsony teszzsír-százalék? És okoz is, meg lehet figyelni a fiús csajokat.

Szóval gyúrókám, menjél zabáld a porodat, meg emelgesd a játékszereidet. De ne osztogasd itt az észt.

Ja és a férfinak is probléma a túl alacsony testzsír-százalék. Többek között prosztata probléma, fontos vitaminok tlejes egészégen kiürülnek a szervezetből, illetve leesik a hímivarsejtszáma.

2013. ápr. 4. 15:03
 24/29 anonim ***** válasza:
igen ez mind szép és jó, csak nem passzol a kérdéshez :D
2013. ápr. 4. 15:13
 25/29 anonim ***** válasza:
A szerelem nem kilókon múlik. ;-)
2013. ápr. 4. 15:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Bár nő vagyok, de leírom, amit a környezetemben tapasztalok. A bátyám mindig is a husibb nőket szerette, soha nem is volt vékony barátnője. Sőt enyhe kifejezés az, hogy husisak voltak, mert mindenük nagy volt. Nagy mell, nagy fenék, vastag combok, vádlik, húsos karok, pocak. Az első barátnője is ilyen volt, és a felesége is ilyen lett, közben pedig volt 8-10 barátnője, akikről tudtunk, mind ilyenek voltak. Egy srác a baráti társaságunkból a kifejezetten a pici, vékony lányokat szereti. Nem is volt még 165 cm és 50 kg feletti barátnője, jelenleg is egy 160 cm-s 45 kg-s barátnője van. Az is a vékony lányokat szereti, viszont neki nem jönnek be a kiálló csontok (az említett havernak pont, hogy gyengéje a kiálló kulccsont és medencecsont, bordák). Én is vékony vagyok, de azért bele lehet markolni a csípőmbe, a fenekembe, viszont nincs rajtam sehol felesleg, nincs pocakom, nem lötyög a combom, stb. És a barátom előző barátnői is mind hozzám hasonló testalkatúak voltak, legalábbis amennyit láttam belőlük. De sorolhatnám tovább, még sok ilyen példát látok a környezetemben, nem feltétlen testalkat alapján mondhatnék még ilyet, hanem pl. hajszín szerint (egy ismerősömnek csak és kizárólag sötétbarna hajú barátnői voltak eddig, rá se néz egy szőkére, vörösre). Így ezek alapján én úgy gondolom, hogy valaminek a belsőből nagyon meg kell fognia a férfit, hogy komolyabban vegyen egy ideáljával ellentétes nőt. Nekem nincs konkrét "zsánerem", de én sem ismerkedtem még meg senkivel, aki első ránézésre nem tetszett. Mert nem tud érdekelni, nem kelt bennem kíváncsiságot, hogy vajon milyen ember lehet. Ha ránézek és tetszik, akkor már tovább léphetünk. Innen két út van. Vagy szimpatikus, vagy nem. Ha nem, akkor akármennyire is jól néz ki, onnantól kezdve nem érdekel.
2013. ápr. 4. 18:16
 27/29 anonim ***** válasza:

Az én férjem sem szereti a túlsúlyos nőket. Ő azt mondta, ha duci lettem volna, akor nem is álltunk volna le beszélgetni. Ezzel nincs is semmi gond, mindenkinek más az ideálja. Én pl a vékony pasikat nem szeretem, szóval, ha a férjem egy 40 kilós kis vézna lett volna, akkor tuti nem jövünk össze.

Viszont, ha menet közben szednék fel 10 kilót, attól még elfogadna, mondjuk túlsúlyos így sem lennék, mert sajnos csak 48 kg vagyok.

Terhes is voltam már, akkor sem híztam el, így nem dobott ki. Mondjuk csak hasra, mellre, fenékre híztam. Ami szülés után hamar le is ment.

2013. ápr. 4. 18:16
 28/29 anonim ***** válasza:
31%

Gondoltam, hogy a sok tunya itt mindjárt elkezd fröcsögni. Pedig nem erről lenne szó.

A terhességet nem kell belekeverni ebbe, mert az csak egy állapot. Egy IDEIGLENES állapot. Normális esetben nem hízik sokat a nő ez idő alatt se, ha nem kezd el "kettő helyett kell enni! Na még egy kis cukrocskát, tésztácskát!" alapon gondolkodni. Sajnos sokan ebbe a hibába esnek, hogy ilyenkor zabálni kezdenek, holott egy pár grammos magzatnak nem fog kelleni még egy személyre való adag étel...s sokan ilyenkor bátran esznek 2 ember helyett. Igaz, ilyenkor 2 ember van, csak az egyik ember mondjuk 63 kiló, a másik meg 10 deka.

Terhesség után meg azonnal vissza lehet nyerni a régi alakot. A vékony nőknél például így van. Ők alapban azért vékonyak, mert normális ételt esznek és nem sokat esznek. Ez a kultúrájuk, ezt örökölték otthon. Az ember evéskultúrát örököl. Helyes táplálkozást. A vékony nőket a terhesség alatt se kapja el a gépszíj (már akit, mert van kivétel), s emiatt nem híznak, hanem csak vizesednek és a benne levő kiürülendő összetevők nyomják meg a súlyt (baba, méhlepény, magzatvíz, stb.stb.)

Ha egy nő hízik a terhesség alatt, emiatt tényleg nem kéne elhagyni. Én nem ezt mondtam. Hanem csak azt, hogy ha egy nő ELHAGYJA magát -s aki kövér az ezt teszi, mivel nincs igénye arra, hogy egészséges legyen- az akkor vessen magára. Ez pont olyan mint a fürdés. Ha nem fürdesz, büdös leszel a kutya se megy majd oda hozzád le.h.gyozni.

2013. ápr. 5. 08:42
 29/29 anonim ***** válasza:

mindenkinek megvan a maga ideálja. amelyik hapsi a vékony nőket szereti, annak olyanokra áll fel a cerka, egy husisabb csajt már nem nőnek néz, hanem max havernak. és fordítva.

de sztem lányoknál is van egy ilyen beidegződés. nekem pl nem jönnek be ezek a ma divatos egyszálbél fiúkák, akik kisebb méretet hordanak mint a csajuk :P

én sem vagyok egy topmodell alkat, de plus-size-nak elmennék :) mindig találtam olyan srácot, aki imádott úgy ahogy vagyok, különben nem hiszem, h évekig velem lett volna.

a párom szeret, soha nem kritizálta az alakomat, nem célzott rá, h fogyjak le csontosra.

az egyetlen ok, amiért fogyni szeretnék, h bármelyik boltban találjak magamnak ruhát, és ne kelljen vadásznom a 46os nadrágokra.

2013. ápr. 5. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!