Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik a karcsúbb...

Férfiak, akik a karcsúbb nőket preferáljátok : bele tudnátok szerelmesedni egy kövér nőbe is?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

NA ez az. Erről beszélek. Nem jó a zsír semmilyen formában sem az emberen. Ha megnézitek egy olyan állatot se tudtok mondani, akin zsír lenne ennyi. Nem is esznek sz.rt. Semmi finomított ételeket nem esznek és jobban néznek ki, túlélnek mindent. Az ember meg tunya, zsíros és ronda. Sajnos.

Megértem azt a férfit, akinek nem kell a zsíros nő. Nekem se kéne.

Amúgy meg az a durva, amit a múlt évben hazaérkezésemkor a strandon tapasztaltam. A pasik testzsír%-a teljesen jó volt, míg a nőkön szabályosan csüngött a zsír meg nagy rengő hájakkal jöttek-mentek nulla tartással. Szóval nem értem.

No meg a konditeremben is meg lehet nézni a nemek arányát.

Nálunk ahova én járok ott átlagban egy teremben van mondjuk kb. 30 férfi és 1 (!!!! Ismétlem csak 1!!!!) nő, de az is csak balettozik ott meg trécsel. Nem is értem én ezt az egészet...de természetesen az r.banc k.rva aki jól néz ki...miért is? Mert megemeli a hátsóját?

2013. ápr. 4. 12:47
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

Önigazolást szeretnél, mert nem tudsz lefogyni??

Aki úgy van belül programozva, hogy neki a vékony csajok tetszenek, az nem fog téged választani.

Viszont akkor jön a megalkuvás, ha jó nőt nem talál magának így megelégszik egy kevésbé fullossal is!

Autókkal szemléltetve:

Ha valaki egy csili-vili sportkocsihoz szokott,

nem égeti magát egy szakadt kombival.

Amúgy a kövérség is egy olyan betegség mint a dohányzás.

Van aki a cigiről nem tud leszokni,

van aki meg a zabálásról!!

2013. ápr. 4. 13:03
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Látom, megérkeztek a kis tizenéves nagyszájú megmondóemeberek, akiknek tartós kapcsolatuk sem volt még, lövésük sincs a témához, csak alázni akarnak itt másokat.

Körülöttem simán vannak olyan párok, ahol a férfinek csupa vékony barátnője volt, aztán most boldogan él együtt duci feleségével. Tudom, tizenéves gyerekként nehéz elképzeni, hogy más is számít, mint a saját kis elvárásaid, de egy idő után vagy megtanulod, vagy nem lesz senki melletted.

2013. ápr. 4. 13:09
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Off.

Ezt a hülyeséget... :-D

Mert egy olyan állat sincs amin sok zsír van? Hát bálnát, fókát, mangalicát láttál-e már? Az más kérdés, hogy ezeknek a zsíroknak célja van.

A nők alapból kétszer olyan zsírosak, mint a férfiak, ilyen a természet, persze ettől még nem kell plusz 40 kilót felhalmozni, de akkor is...azt meg ne mondjátok már, hogy a férfiak mennyivel igényesebbek, mert ez is marhaság, mindkét nem között találunk túlsúlyosakat, közel egyenlő arányban.

Azt meg definiáljuk, hogy hol kezdődik a kövérség fogalma, mert én pl nem vagyok vékony, de kövér sem, amolyan átlagos, semmi különös, de nyilván aki a vékony nőket szereti, az nem engem nézne ki magának, amivel amúgy teljesen ki vagyok békülve. De ettől még nem gondolom, hogy kövér lennék.

2013. ápr. 4. 13:37
 15/29 anonim ***** válasza:
29%
... és tunya meg egészségtelen.
2013. ápr. 4. 13:38
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 14-es!

Áruld már el hány éves vagy? Van-e barátnőd, akivel pár hónapnál több ideig együtt vagy? Átéltetek-e együtt betegséget, terhességet, egyéb problémákat?

Ne a felszín alapján ítélj, mert akár hiszed, akár nem, egyszer te is megöregszel, megcsúnyulsz, aztán ha majd dob emiatt a párod, akkor mit fogsz szólni?

2013. ápr. 4. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztosan létezik ilyen is, de alapvetően mindenkinek van egy ízlés spektruma.

Érdekes ez, mert nekem meg mindig a duci férfiak tetszettek, a vékonyak, izmosak soha. A párom is duci :)

Én úgymond nőiesen telt vagyok, ha lehet így fogalmazni. Neki iszonyú sovány barátnője volt előttem, meg általában bomlanak érte a modell nők is, de mégis én tetszettem neki a plusszommal, szóval valami biztos van, ami felülírja a testalkatról alkotott képet, de ez ritka dolog.

2013. ápr. 4. 14:32
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

jajj én jót nevettem az igényes kis pasin :)

ezt figyeld kérdező:

http://www.youtube.com/watch?v=yDSK91mUNLU

a húsosabb csajok mindig jobbak, mint a véznák! :D

És gyönyörű vagy te is biztosan! Nevess sokat attól még szebb leszel!

2013. ápr. 4. 14:32
 19/29 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 4. 14:40
 20/29 anonim ***** válasza:
70%

Az én Párom egyszerűen rosszul van a kövér nőktől. Biztosan nem tudna összejönni egy súlyosabbal.

Pedig én sem mondanám magam gizdának. Amikor megismerkedtünk még nagyon vékony voltam magamhoz képest, azóta felszedtem pár egészséges kilót. Ha már nagy lenne a popsi, comb stb. akkor küldene azonnal lefogyni.

Viszont ízlések és pofonok, öcsém szereti a molettebb lányokat... Ezzel nincs is gond, de a kövér az már túlzás! Sportoljon, táplálkozzon helyesen stb. Sok módszer van fogyásra, ha nem beteg.

Ezt a Párom és az öcsém mondja.

2013. ápr. 4. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!