Mi a véleményetek erről? Titeket is idegesítene? (bővebben lenn)
Kedves 2.!
Szóval szerinted ez normális dolog?
"egész hónapba mi vásárolunk be+ még az anyósom ide adja a fiának a számláit múlt hónapba 70000 ft-ot kellett fizetnünk most meg 50000-et."
Azért az durva,hogy a kaját is,és a rezsit is teljes mértékben nektek kell fizetni....gondolom az anyósnak meg Hawai,DJ,Napszemcsi.......
Viszont én azt tanácsolom neked kérdező,hogy menekülj,amíg tudsz.A párod nem akar,és nem is fog változtatni ezen!
Valószínűleg az anyja úgy nevelte,hogy függjön tőle a fia,illetve befolyásolható legyen....gondolom mikor felmerül az elköltözés gondolata,az anyja siránkozásba kezd,hogy ne hagyja itt szegény anyucit,és hogy albérletben csak rosszabb lenne.....
"Kezdek belefáradni"
Ha már most kezdesz belefáradni,mi lesz évek múlva?
Nem vagyok rosszindulatú,de ez nem lesz hosszú életű kapcsolat......
én azzal kezdeném,hogy a páromnak szóba hoznám a dolgot,hogy ez így nem normális dolog.
Ha továbbra is nem tesz semmit,és ilyen tutyimutyi marad,akkor lelépnék..!
Hasonló körülményekben élünk,én azóta nyugtatót szedek,és rendszeresen járok pszichológushoz.
Szeretem a párom,de egy iszonyatosan gyáva ember.....
Kérdező megértem a helyzeted.. de te is tutyimutyi vagy. Én biztos nem hagynám annyiban ezt a helyzetet.
Ezt az összeget együtt fizetitek, vagy csak a párod?
Szerintem az anyóssal is le lehet ülni és elmondani, hogy szívesen kifizetitek a rezsi felét és be is vásároltok magatoknak, de nem akarjátok kifizetni a teljes költséget, mert így nem mentek egyről a kettőre és idővel szeretnétek külön kölzözni. Ez nekem bármekkora balhét megérne.. ha meg úgy érezném, hogy nincs ehhez közöm, akkor hazaköltözöm..
15-s. Engem meglep, hogy mi köt ehhez a gyáva emberhez. A nyugtatók szedése hosszabb távon kikészít. Csak nehogy lerobbanj. Megér ennyit?
Amikor itt kérdezgetik, hogy milyen férfiakra buknak a nők, akkor első vagy második helyen szerepel a bátorság/magabiztosság. Aztán egyet lapozok és rahedli ilyen kérdés van, ahol a hapsi gyáva mint a nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!