Rossz vagyok, ha alapvető dolgokat várnék el? Nagy kérés, hogy jöjjön haza munka után és aludjon mindig otthon? Mindegyik nő elvárná, hogy beszálljon a rezsibe? Ha 100 ezret keres, akkor mennyit kérhetnék?
Szerintetek rossz feleség vagyok, ha alapvető dolgokat várnék el a lányaim édesapjától, azaz a páromtól?
Szeretném, ha munkaidő után haza tudna jönni.
Ha beszélek hozzá rám figyelne. Ha megengedné, hogy elmondjam, amit el szeretnék mondani.
Ha tudnám, hogy hazajön munka után és bízhatnék benne annyira, hogy otthon is szeretne aludni és néha házaséletünk is lenne.
Ezenkívül már csak annyit kérnék, hogy néha szálljon be pár ezer forinttal a közösbe. Szerinte nagyon anyagias vagyok, hogy az én lakásomba teljesen teli tölti csak forróvízzel a sarokkádat, akkor szeretném, ha legalább kétezer forintot adna jelképesen, hogy ott lakik.
Véleményem szerint akárhol lakna, mindegyik nő, ahol nincsenek is saját gyerekek be kellene szállnia a rezsibe. Szerintem, ha 100 ezret keres (plusz túlórák), akkor legalább 20 ezret adjon le!!! Nem???
Jól értem, hogy együtt laktok, közös gyerekeitek vannak, és te tartod el, miközben neki is van saját keresete?
Ilyet én még nem is hallottam, hát a pofám leszakad.
Hogy megy ez, amit te keresel, abból éltek, amit meg ő, azt ő eltapsolja amire akarja?
Hát, ha te ezt hagyod...
Olyan apa, hogy amit a legnagyobb gyermekünk előtt kaptam tőle azt a legnagyobb lányom kapja. De igazából az első házasságából született gyermeket ismerik el a szülei is igazinak!
Sajnos nem jó hozzám, itt írom.
Van szex, csak amióta megcsalt és kitudódott neki elég nagyon nagyon ritkán is.
45 éves, autószerelő.
9 éve vagyunk együtt, de ebből 1 évet beteg voltam, amíg ő más nőnél élt.
Ha a lányod ezt írná, mit tanácsolnál neki?
Anya van egy barátom, aki megcsalt, nem számíthatok rá, nem kezel nőként, kitartja magát, megbízhatatlan, csak akkor jön haza, amikor kedve tartja és nem támogat sem lelkiekben, sem anyagilag. Szinte semmibe vesz, mint embert nem tisztel.
Ezt írtad nekünk, mindenféle körítéssel. Mit javasolnál? Szerintem tudod a választ? Kell, hogy a gyerekeitek ilyen Apaképet lássanak és ilyet férjet válasszanak maguknak?
Jól érted.
Együtt lakunk, közös gyerekeink vannak.
Most nem én tartom el.
3 évig csak én tartottam el, de akkor minden rendben ment köztünk.
Most fizeti a maga benzinjét, maga kávéját, cigijét, maga telefonját ami jó magas pedig beszélni nem látom, maga mindenét.
Persze, hogy van saját keresete.
Amit én keresek, abból fizetem a rezsiket, a gyerekeknek mindent, a tisztítószereket és az ételeket is.
Nem hagyom! Ezt szeretném megtudni, hogy anyagias vagyok, ha kérem, hogy jelképesen legalább szálljon bele a rezsibe?
Ti nem egy házaspár vagytok, sokkal inkább mintha valami szeretője lennél csak. A véleményemet már megírtam, de íme a kérdésedre a válasz, úgy láttam mindenki így gondolja itt:
Teljesen természetes, hogyha az ember a házastársával él, akkor vágyik közös életre, élményekre, törődésre, megértésre, beszélgetésekre! Nem vagy önző, ha igenis ELVÁROD!
Abszolút természetesnek kéne lennie, hogyha együtt éltek, akkor közösen fizetitek ki a rezsit, a gyerekek dolgait, a háztartáshoz szükséges dolgokat, kaját, tisztítószereket stb. Nem 10 ezer forint jelképes beleadást kell kérni, hanem fele-fele arányban osztozni, hiszen az ő otthona is, az ő gyerekei is, ő is használ a lakásban mindent!!
Ezen felül kérdem én, miért vagy te olyan biztos abban, hogy barátoknál alszik és nem egy nőcskénél? Nekem inkább ez lenne az első számú gyanúm. Egy szerető férj éjszakára nem maradozik ki. Ergo én azt mondom neked, ha nem lett volna világos, hogy minden elvárásod abszolút normális és reális, bár a férjednek nyilván erről más véleménye van!! Hagyd el, az lenne a legjobb megoldás!
Mi az, hogy amikor 1 évig beteg voltál, ő más nőnél élt?????
Megdöbbentő. Ha nem ismernék hasonló kapcsolatot magam is, akkor azt írnám, hogy ez kamu. De sajnos ismerek ilyet. (Az mondjuk válással végződött.)
Kérdező: NE jelképesen szálljon be a rezsibe, hanem a felét fizesse ki. Meg a kaja felét is. Meg a szükséges javítások felét is.
Aztán ha marad, annak a felét el lehet autókázni. A másik fele menjen szépen a gyerekeknek.
Amúgy kié a ház, amiben laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!