Ezt hogyan mondjam el otthon?
Figyelt kérdés
Apukam kicsit rasszista. Mindig leszolja, le majmozza a negereket es hat nem szereti oket. Nem tudom miert. Kamasz koromban en is hasonlo voltam, de a negereket sose bantottam, en csak a ciganyokat nem szeret(t)em. 2 eve Angliaban dolgozom es osszejottem egy nagyon kedves, jokepu neger pasival. Nem mondtam el a csaladbol senkinek sem mert tudom, hogy hogyan reagalnanak ra... egyedul a baratnom tudja. Amiota egyutt vagyunk (10 honapja) voltam mar otthon de sose vittem magammal. Nyaron megint megyek haza es mar szeretnem ot bemutatni. Anyukam es a tesoim nagyon meglepodnenek, szerintem nagyon nehezen fogadnak el de azert nem mondananak elotte serto dolgot, viszont apum csalodna bennem es talan a baratomat is piszkalna. Mit tegyek? Elore szoljak, hogy mi van? Tanacstalan vagyok.2013. ápr. 1. 19:02
11/11 anonim válasza:
Miért használod a néger szót a barátodra??? Nem tudod, hogy ez nekik mennyire sértő? Egyébként meg szerintem is mondd meg előre, hogy mire hazaértek lecsillapodjanak a kedélyek valamennyire, ne derült égből villámcsapás legyen a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!