Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki hasonló helyzetbe van,...

Aki hasonló helyzetbe van, hogy viseli el?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik az apukám és rühellem a mostoha apám.Most(2 hete) költöztem vissza anyukámhoz mert nagyon hiányzott ő is és a húgom is,a válás után anyummal laktam de aztán 7 hónapra apumhoz költöztem (Angliában él).Mire haza jöttem kaptam egy meglepit anyum össze jött az ex dokinkkal.Vagyis már 1 éve "jártak" de össze költöztek...Felfordul a gyomrom amikor azt látom,hogy ott ül ahol anno apa,hogy ölelgeti a húgom és a kicsi már szinte őt tekinti apának...Valaki volt már ilyen szituba?Nem akarom,hogy Iza őt tekintse apának,nem akarom,hogy elvegye anyámat!!!

14/L

2013. ápr. 1. 17:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz ügy. Hiába lázadsz és hiába gyűlölöd, elsősorban Te fogsz ebből rosszul kijönni. Teljesen természetes, hogy nem szereted és az is, hogy ekkora ellenérzésed van vele kapcsolatban. Megértem és igazad is van.

Nem tudja pótolni apukádat és nem is kell, hogy pótolja. Viszont ha már így alakult, hogy a szüleid elváltak (biztos volt oka), akkor jobb, ha anyukád nem marad egyedül, hidd el, ha depressziós lenne és pszichológushoz kéne járnia, nem lennél boldogabb.

A tesódnak sem fogja pótolni az apukátokat, de jobb így, mintha apa nélkül nőne fel. Sokkal.

2 ember sosem lesz ugyanolyan. Téged sem lehetne pótolni még egy gyerekkel.

Ahogy leírtad a dolgot, nem rossz szándékú a pasi, csak nem az apád és zavar, hogy úgy viselkedik. Nem kell, hogy az apádként tekints rá, ő egy másik felnőtt, akivel anyukád most együtt van és aki azon van, hogy anyukádat boldoggá tegye. Segít neki a családi életben is és sajnos amiatt, mert felnőtt, bele fog szólni a dolgokba. Próbáld meg elfogadni, mert amíg csak azt látják, hogy "lázadsz" "ok nélkül", addig a szavad nem sokat fog érni 1-1 vitában. Ha azt látják, hogy elfogadod a helyzetet és 1-2 dologgal nem értesz egyet, akkor sokkal inkább tárgyalópartnerként fognak rád tekinteni.

Mindentől függetlenül teljesen megértem a gondot, van, aki sosem békél meg a dologgal, még évekkel később, felnőttként sem.

2014. szept. 22. 17:54
 22/23 Jack Alvin válasza:
Én a helyedbe Angliába mennék :D Ha ott jobban érzed magad apukád társaságában. Nem mellesleg több a lehetőség az Egyesült Kiráyságban és jobb hely.
2017. máj. 14. 19:09
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék hogy az akkori kis rinyáló, pisis kislány végül mire jutott?

Kérdező, megbékéltél, elköltöztél? Együtt van még anyud a palival, netán apádnak is lett barátnője?

Hogy áll a dolog?

2017. máj. 15. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!