Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki hasonló helyzetbe van,...

Aki hasonló helyzetbe van, hogy viseli el?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik az apukám és rühellem a mostoha apám.Most(2 hete) költöztem vissza anyukámhoz mert nagyon hiányzott ő is és a húgom is,a válás után anyummal laktam de aztán 7 hónapra apumhoz költöztem (Angliában él).Mire haza jöttem kaptam egy meglepit anyum össze jött az ex dokinkkal.Vagyis már 1 éve "jártak" de össze költöztek...Felfordul a gyomrom amikor azt látom,hogy ott ül ahol anno apa,hogy ölelgeti a húgom és a kicsi már szinte őt tekinti apának...Valaki volt már ilyen szituba?Nem akarom,hogy Iza őt tekintse apának,nem akarom,hogy elvegye anyámat!!!

14/L

2013. ápr. 1. 17:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%

... (előző folyt)...

Ja, és mivel egy felnőtt ember kapcsolatába próbált belerondítani, majd amikor ő 18 éves kora után randizhat, akkor majd az összes pacákját kicsinálom, elüldözöm mellőle, egészen addig, amíg olyat választ aki NEKEM tetszik.

2013. ápr. 3. 00:22
 12/23 A kérdező kommentje:

Az én pasim nem fog bele szólni az anyám életébe,nem fogja zavarni nem fog beköltözni anya helyére.Deee lényegtelen remélem nincs gyereked.. Te eléggé beteg vagy :D

Ne szóljon hozzám és hagyja békén a húgomat,anyámat viheti.

2013. ápr. 3. 09:57
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

De, képzeld kettő is van, elváltam és imádják az új páromat, aki még többet is ad nekik, mint a saját apukájuk. Ha te nem akarsz vele élni, akkor nem kötelező, mehetsz apukádhoz, de anyukádnak és a testvérednek nem mondhatod meg, hogy kit szeressenek.

Igen, nemcsak anyukádnak, de még a testvérednek sem, aki nem véletlenül őt tekinti az apukájának: valószínűleg egy messzi távolban élő apától nem tud annyi figyelmet, szeretetet kapni mint attól, aki ott van mellette, aki megnézi a rajzait, aki letörli a száját ha maszatos, stb.

Az meg mi, hogy ne üljön apád régi helyére?Mi a lakásotok, egy múzeum, ahol mint a király karosszéke kordonnal van leválasztva és felcímkézve, hogy Apa Széke? Ha odaköltözött megmondanád hogy hová üljön???? Egy elkényeztetett kiskamasz vagy, aki féltékeny, erről szól az egész. Azokat megértem, akiknek van konkrét panaszuk, mert az anya új párja alkoholista, agresszív vagy volt olyan panasz régen, hogy cigivel telefüstöli a lakást pedig senki más nem dohányzik, de te csak nyafogsz, hogy bájgúnár, és az a legnagyobb hibája, hogy szereti az anyukádat és a testvéredet. Szeretni nem kötelező, de ha tényleg normálisan áll a családodhoz, akkor nincs jogod ahhoz, hogy kikészítsd és elüldözd. Neked akkor jobb lesz, ha anyukád s a testvéred sír majd utána??

Ha ennyire nem tetszik a helyzet, költözz vissza apukádhoz.

2013. ápr. 3. 13:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Örüljön,hogy apám fizeti a törlesztő részletet mert akkor mehetne oda lakni ahol eddig volt.2 hete jöttem haza és mindenbe bele szól mindent ő akar irányítani,mindenre ráveszi anyámat.. HMMM GYŰLÖLÖM!
2013. ápr. 3. 14:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont úgy gondolom, hogy 14 évesen nem vagy minden információ birtokában, nem valószínű, hogy minden úgy történt ahogy te látod. Írtam, hogy az én gyerekeim orrára sem kötöttem a drága apuci legszemetebb dolgait.

Amúgy meg adtál neki egyáltalán esélyt, vagy csak bedurciztál és eldöntötted, hogy utálod?

2013. ápr. 4. 01:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy hiányzott anyukád és a testvéred. De ha ennyire apukád pártját fogod, akkor miért nem költözöl hozzá vissza. Szerintem te is nagyobb békességben lennél és a családod is.

Amúgy meg megértem a kérdezőt. Az is meglehet, hogy a kérdező édesapja az aki felelősen gondolkodva elment Angliába, hogy pénzt keressen és gondoskodni tudjon a családról, közben meg anyuka bepasizott. Van ilyen is. Ebben az esetben tuti, hogy apukámhoz költöznék. Szívesen fogadna?

2013. ápr. 14. 19:08
 17/23 A kérdező kommentje:
Szívesen fogadna,de most már ink. tönkre teszem ezt a kis majmot aki elakarja venni a családomat...szerintem akkor a kamu ez a pasi.
2013. ápr. 14. 19:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Tönkre tenni valakit gonosz dolog, ami a te lelkedet fogja tönkre tenni. Nem az a pasi a hibás a szüleid válásáért. Problémák minden házasságban vannak, amik némelyeknél váláshoz vezetnek. Gusztustalan és gyerekes amit csinálsz. Tönkre tenni csak, mert most anyukád párja. Ostoba vagy, ha ezt teszed. Mennyivel jobb a békesség, hagyd meg mindenkire a saját döntését. Anyád emellett a pasi mellett döntött, bízd rá, hogy kivel akar élni. A testvéred meg anyádhoz tartozik, mivel még pici. Ez van. Ha tetszik, ha nem, most így néz ki a családod. A gyűlölködés meg rohadtul nem old meg semmit.
2013. ápr. 14. 21:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy az a kismajom koppanjon, aki szét akar dúlni egy családot, és nem lesz neki hálás sem anyuka, sem a kistesó.
2013. ápr. 14. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki hogy gondoskodik rólatok. Ha nem tetzik menj vissza apukádhoz.
2014. szept. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!