Nem merek rákérdezni anyánál. Mit tegyek?
Megszeretnék tanulni gitározni, ki is néztem egy gitárt. Az a baj,hogy nem merem megkérdezni anyától mert tudom,hogy mit fog reagálni.Az unokatesóm is kért egy hangszert húsvétra,de mondta,hogy mekkora hülyeségnek tartja és,hogy úgy se fog rajta megtanulni.Pénzem van rá és indokokat is gyűjtöttem,hogy miért lenne nekem jó. De mégsem merem feltenni...Már hónapok óta szeretném,de nem merem feltenni...Félek,hogy nemet mondd...Hogyan kérdezzem meg?Miért vagyok ennyire gyáva? Tuti,hogy azt mondja,hogy úgy se sikerül...Ha meg el kezdek hisztizni akkor meg leordítja a fejemet...Segítsetek!
13/L
Szerintem kérdezd meg, semmit nem veszthetsz. Vagy írd meg a levelet, az is jó ötlet.
(Tegnap anyukámmal kicsit másról, de így zajlott a beszélgetésünk (szigorú anyuka, nekem szinte semmit sem enged meg):
Én: *félénken* Öhm... figyu, anyu... nagyon borzasztó lenne, ha lenne egy melírcsík a hajamban?
Anya: Melír? Te jó ég, igen!
*kb fél óra múlva*
Anya: És mégis hogy jutott most hirtelen eszedbe a melír?
Én: Már két éve is szerettem volna... De egyébként meg azért, mert jó tanuló vagyok és kéne egy kis "különlegesség".
Anya: Hát... na egye fene.
Szerintem te is megpróbálhatnád valami ilyesmi szöveggel, hogy "régóta szerettem volna, de még csak most mertem vele előállni". Szerintem ha látja, hogy megbízol benne, kevesebb az esély, hogy visszautasítja. Meg ha azt mondod, hogy "x ideje is szerettem volna", látja, hogy ez nem csak egy pár napos hóbort, hanem jól átgondoltad.)
hát, így már én is azt mondanám, hogy nem veszed komolyan :D
el lehet bohóckodni tanár nélkül is, meg úgy is találsz benne élvezetet, de aki zenét akar tanulni, az tanárt keres, nem haverokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!