Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy anya azt mondja a...

Amikor egy anya azt mondja a beteg gyerekére aki épen az apánál van, hogy nem akarja látni mert estére programot szervezett az aktuálissal. Mit lehet ere mondani?

Figyelt kérdés
akkor ere mit lehet mondani úgy,hogy közben ne ordibáld le a fejét?másfél éves a gyerek és az oltástól nagyon belázasodott,úgy gondoltam ilyen állapotban az édes anyja mellett a helye!Rosszul gondoltam?
2013. márc. 31. 13:34
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
59%

Na, kimondtad a lényeget,és ez volt a célom! Ilyen esetben egy gyereknek az anyánál a helye! Így gondolom!

Én mentem volna, az tuti, mire az ügyelethez értek, én is ott lettem volna!

Csakhogy itt a kérdés, amire nagyon kíváncsi vagyok, amikor sokan azt hajtogatják hogy egy apa ugyanolyan értékű, mint egy anya, akkor ez most hogy is van?? Szóval mégis csak egy anya a fontosabb és egy gyereknek mellette a helye? Ugye-ugye...? Akkor miért állítják a pasik, hogy mindegy kinél van, egyenértékű az apa az anyával?

2013. márc. 31. 16:03
 32/57 A kérdező kommentje:

Szerintem ne beszélgessünk mert nem érted mit akarok mondani!Téged valaki jól átkurt és innentől kezdve mind pasi egy dákó,Ennyi!

Fordítsuk meg a kérdést,ha az anyának van a gyerek és beteg és annyira,hogy be kell vinni az ügyeletre,akkor az apának nem kutya kötelessége azonnal oda menni???Itt nem Férfi-Nő kérdé van amit te értelmezel!Hanem SZÜLŐ kérdés van,hogy mi a KÖTELEZETTSÉGE egy SZÜLŐNEK ILYEN ESETBEN!!!

2013. márc. 31. 16:07
 33/57 A kérdező kommentje:
Még egyszer,hogy megértsd: Nem egyenértékről van szó,Hanem arról,hogy a Szülőknek a Gyerekük mellet a helyük amikor beteg a gyerek,persze ha technikailag megoldható!De az nem kifogás egy anyától,hogy randim lesz,nem érek rá!!!!!ez nem anya,hanem egy....
2013. márc. 31. 16:09
 34/57 anonim ***** válasza:
28%

ma 16:03 Nem értek veled egyet. Sokszor egy apuka százszor jobban kötődik a gyerekéhez, mint az anyja. Tapasztalatból írom. S nem mindig az anyjánál van a jobb helye a gyereknek.

A kérdező arra volt kíváncsi, hogy mi mit reagáltunk volna erre. S azt válaszolom neki is, hogy a gyereknek semmi keresnivalója egy ilyen anyánál, akinek fontosabb az aktuális f*szija a beteg gyerekénél.

2013. márc. 31. 16:19
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Beteg gyereknek nem az anyja mellett van a helye. Anyának cicije meg puncija van pluszban, de egy lázas gyerek ápolásához egyik sem kell.

A beteg gyereknek az kell, hogy törődjenek vele. Tehát te kellesz neki.

Az a baj, hogy nem tudod belátni, ami van. Igaz, egy normális anya azonnal szalad a gyerekéhez. De a te exed nem normális anya, így a gyereknek sincs szüksége rá. Mind mondhatjuk, hogy mi lenne a normális, ez a nő attól még ilyen, nem fog változni.

2013. márc. 31. 16:38
 36/57 A kérdező kommentje:
36os. Az a baj,hogy én látom ami van de Nem tudom elfogadni,hogy egy anya,hogy viselkedhet így a gyerekével!Ennél sajnos cifrább dolgok is voltak már az el telt hónapokban ez csak egy esett volt.Természetesen ennél fogva folyamatosan vitatkozunk ha két mondatnál többet kell beszélgetünk egymással,de most már kerülöm ezeket a dolgokat,amikor viszem vagy hozom a gyereket csak a szokásos kérdések, jól nem beteg majd hozom,szia és így rövidre zárom a történetet de attól sajnos még idegesítenek ezek a dolgok ,azok a dolgok...
2013. márc. 31. 16:46
 37/57 anonim ***** válasza:
69%

Azt a részét megértem, hogy a nő mehetett volna a gyerekhez. De! Ha épp azt magyarázod, hogy te is el tudod látni, akkor nehézséget nem okozott neked, az anya is csak ugyanazt a kúpot tudja beaadni, mint te...

Ügyeletre vitted, rendben van. Bár láznál nem kell ügyelet azonnal, hanem előszőr csillapítani kell a lázat.

Ott voltál az ügyeleten. Miért ment volna oda az anya? Én is vittem nem egyszer és nem kétszer lázas-hányós gyereket, de mondtam a férjemnek, nehogy jöjjön, mi a fenének? Mit tudunk ketten, amit én egyedül nem?

2013. márc. 31. 17:04
 38/57 anonim ***** válasza:
Most épen vagy betegen van a gyerek az apjánál?
2013. márc. 31. 17:05
 39/57 anonim ***** válasza:
nem anya az ilyen
2013. márc. 31. 17:28
 40/57 anonim ***** válasza:
72%

"sokan azt hajtogatják hogy egy apa ugyanolyan értékű, mint egy anya, akkor ez most hogy is van?? Szóval mégis csak egy anya a fontosabb és egy gyereknek mellette a helye? Ugye-ugye...? Akkor miért állítják a pasik, hogy mindegy kinél van, egyenértékű az apa az anyával?"

Egy 1.5 éves gyereknél azért az anya lényegesen többet van vele otthon, így betegen is jobban ragaszkodik hozzá.

Valószínűleg nem a kérdező van otthon vele gyed-en, így az anyának kutya kötelessége a gyerekéről gondoskodni. Azért kapja a gyedet nem pasizásra.

2013. márc. 31. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!