Amikor egy anya azt mondja a beteg gyerekére aki épen az apánál van, hogy nem akarja látni mert estére programot szervezett az aktuálissal. Mit lehet ere mondani?
Na, kimondtad a lényeget,és ez volt a célom! Ilyen esetben egy gyereknek az anyánál a helye! Így gondolom!
Én mentem volna, az tuti, mire az ügyelethez értek, én is ott lettem volna!
Csakhogy itt a kérdés, amire nagyon kíváncsi vagyok, amikor sokan azt hajtogatják hogy egy apa ugyanolyan értékű, mint egy anya, akkor ez most hogy is van?? Szóval mégis csak egy anya a fontosabb és egy gyereknek mellette a helye? Ugye-ugye...? Akkor miért állítják a pasik, hogy mindegy kinél van, egyenértékű az apa az anyával?
Szerintem ne beszélgessünk mert nem érted mit akarok mondani!Téged valaki jól átkurt és innentől kezdve mind pasi egy dákó,Ennyi!
Fordítsuk meg a kérdést,ha az anyának van a gyerek és beteg és annyira,hogy be kell vinni az ügyeletre,akkor az apának nem kutya kötelessége azonnal oda menni???Itt nem Férfi-Nő kérdé van amit te értelmezel!Hanem SZÜLŐ kérdés van,hogy mi a KÖTELEZETTSÉGE egy SZÜLŐNEK ILYEN ESETBEN!!!
ma 16:03 Nem értek veled egyet. Sokszor egy apuka százszor jobban kötődik a gyerekéhez, mint az anyja. Tapasztalatból írom. S nem mindig az anyjánál van a jobb helye a gyereknek.
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy mi mit reagáltunk volna erre. S azt válaszolom neki is, hogy a gyereknek semmi keresnivalója egy ilyen anyánál, akinek fontosabb az aktuális f*szija a beteg gyerekénél.
Beteg gyereknek nem az anyja mellett van a helye. Anyának cicije meg puncija van pluszban, de egy lázas gyerek ápolásához egyik sem kell.
A beteg gyereknek az kell, hogy törődjenek vele. Tehát te kellesz neki.
Az a baj, hogy nem tudod belátni, ami van. Igaz, egy normális anya azonnal szalad a gyerekéhez. De a te exed nem normális anya, így a gyereknek sincs szüksége rá. Mind mondhatjuk, hogy mi lenne a normális, ez a nő attól még ilyen, nem fog változni.
Azt a részét megértem, hogy a nő mehetett volna a gyerekhez. De! Ha épp azt magyarázod, hogy te is el tudod látni, akkor nehézséget nem okozott neked, az anya is csak ugyanazt a kúpot tudja beaadni, mint te...
Ügyeletre vitted, rendben van. Bár láznál nem kell ügyelet azonnal, hanem előszőr csillapítani kell a lázat.
Ott voltál az ügyeleten. Miért ment volna oda az anya? Én is vittem nem egyszer és nem kétszer lázas-hányós gyereket, de mondtam a férjemnek, nehogy jöjjön, mi a fenének? Mit tudunk ketten, amit én egyedül nem?
"sokan azt hajtogatják hogy egy apa ugyanolyan értékű, mint egy anya, akkor ez most hogy is van?? Szóval mégis csak egy anya a fontosabb és egy gyereknek mellette a helye? Ugye-ugye...? Akkor miért állítják a pasik, hogy mindegy kinél van, egyenértékű az apa az anyával?"
Egy 1.5 éves gyereknél azért az anya lényegesen többet van vele otthon, így betegen is jobban ragaszkodik hozzá.
Valószínűleg nem a kérdező van otthon vele gyed-en, így az anyának kutya kötelessége a gyerekéről gondoskodni. Azért kapja a gyedet nem pasizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!