Amikor egy anya azt mondja a beteg gyerekére aki épen az
apánál van, hogy nem akarja látni mert estére programot
szervezett az aktuálissal. Mit lehet ere mondani?
21/57 A kérdező kommentje:
19 es: Nincs ilyen,hogy láthatás mivel a gyerek hivatalosan Közös Szülői Felügyelet alatt van és nem voltunk házasok,Hála Istennek!Közjegyző által hitelesített okirat!De úgy látom itt sokan nem értik a kérdés lényegét!Értem,hogy a gyerek éppen nálam volt amikor beteg volt,de Egy Anyát,hogy a csába nem érdekel,hogy a gyerekének több mint 40 fokos láza van???
Szerintem teljesen igazad van kérdező. Én nőként azt mondom, ha a gyerekem ügyeleten lenne 41 fokos lázzal, pont nem érdekelne, hogy épp kinek a hétvégéje van, rohannék be hozzá. Nem tudnék nyugodt szívvel programra menni, miközben a csemetém ilyen rosszul van.
2013. márc. 31. 15:05
Én nem értem milyen nők válaszolnak itt. FelhIv az ex, hogy az ügyeleten van a beteg gyerekemmel én pedig készülök tovább az esti randira? Csak nekem durva ez? Rohannék be hozzá.
2013. márc. 31. 15:05
24/57 A kérdező kommentje:
Megnyugvással tölt el,hogy akadnak még normálisan gondolkodó,apák,anyák is akik megértették a kérdésem és nem egyből azzal támadnak,hogy az apa miért nem tudja ellátni,meg mindig ezért sírunk stb...Ismételten elő jött a nőkből (tisztelet a kivitelnek),inkább le sem írom mert az egy másik vitát generálna!
Volt itt valaki aki azt írta,hogy ismerős a helyzet nem sokára azt fogom kívánni,hogy bárcsak itt sem lenne és jobb lesz ez így a gyereknek is meg nekem is?!Ha ezt ara értetted,hogy én eljutok majd egy olyan pillanatba,hogy azt kívánnám,hogy bár csak ne lenne velem a gyerekem,akkor Te nem vagy Apa,vagy Anya,nem tudom mi vagy de komoly gondok lehetnek nálad!Sory
25/57 anonim válasza:
ÚÚÚristen! Komolyan vannak itt olyanok, akik szerint normális az, ha az anya rá sem hederít a beteg gyermekére?? Ha Egyiptomban lennék, akkor is rohannék a lányomhoz. Remélem kedves kérdező, hogy hamarosan nálad lesz a gyerek. Ez a nő nem anya.
2013. márc. 31. 15:36
Fuj :( Tényleg nagyon gáz, ha egy anyának fontosabb egy pasi, mint a beteg gyereke, egyáltalán, mint a gyereke. :( Az is gáz, hogy vannak olyan anyák, akik ezt nem így látják és a kérdezőt b.szogatják. Szánalom :D
2013. márc. 31. 15:43
Akkor ne nevezd láthatásnak, nevezd aminek akarod, ha ez a legfontosabb. A lényeg, a gyerek most nálad van, nem? Lásd el...vagy ilyenkor azt sem tudod mit kell tenni? Beteg a gyerek mégis itt netezel, akkor most mondjam milyen apa az ilyen? És amint írod, az oltástól lázasodott be, a gyerekek 90% így reagál az oltásra...
Ha komoly betegsége lenne, biztos az anyja is menne érte, de mit is vársz, szaladjon hozzád és lázasan vigye haza? Vagy a beteg gyerek már nem kell neked, mert probléma, nyűg? Ne a gyerekkel takarózz,meg azzal, hogy az anyját ócsárolod.Most nálad van, a te dolgod, ennyi!
Egy két gyerekes anyuka!
2013. márc. 31. 15:44
2013. márc. 31. 15:44
Ilyen anyákat b.szki, eszem megáll :D
2013. márc. 31. 15:48
30/57 A kérdező kommentje:
Kedves 19 es. Ez a történet nem egy mai dolog,a gyerek a 15havi oltást kapta meg amikor ez történt,lassan egy hónapja csak még nehezen tudtam magam túl tenni ezen a kérdésen így gondoltam ki kérdezem mások véleményét is akik úgy mond kívülállók!De most komolyan,Te mint anyuka de tényleg komolyan mondod,hogy ebben az esetben te nem mennél el megnézni a gyerekedet??? főleg,hogy be kellett vinni az ügyeletre annyira magas volt a láza és még oda sem JÖTT BE!Szerinted rosszul gondoltam,hogy ilyen esetben egy anyának a gyereke mellett a helye??
Kapcsolódó kérdések: