Anyámék lemondták az ebédet! Iszonyú rosszul esik, hogy ennyit készültünk rá! Jogos a felháborodás?
Amióta nem élek otthon azóta tartózkodóbbak lettek.Nem a párommal van bajuk mivel szeretik őt is.Csak a tudat zavarja őket,hogy már nem tarthatnak kalitkában.
21 éves vagyok a párom 22.
Csütörtökön beszéltünk velük,hogy ma délbe eljöhetnének ebédelni.Azt mondták,hogy oké.
De tényleg nagyon készültem rá.Ugyan is nem vagyok gyakori főzős típus.Szívem lelkem beleadtam mindenbe,a párom is segített.
Most meg egy fél órája felhívnak,hogy nem jönnek mert fáj a feje anyumnak.
Annyit is mondhattak volna,hogy nincs kedvük vagy,hogy nem akarnak.
Most itt állunk ketten vagy 5 főre való kajával.
Mással történt már ilyen,hogy a saját szülei nem hajlandóak eljönni?
Végül is nincs nagy baj mert akkor szólunk a párom szüleinek.(őket máskor hívtuk volna meg).
Lehet tényleg fáj a feje,de akkor is bántó!
Igen, ilyen formában bántó bántó.
Tegyük fel, hogy anyukádnak tényleg annyira fáj a feje, hogy nem tud elmenni hozzátok, jó, meg lehet érteni.
Attól még apukád elmehetett volna egy kis időre. Megebédeltetek volna, addig anyukád pihen egyet, apukáddal pedig küldtetek volna neki az ebédből.
Pár válaszolót nem értek! Ti honnan veszitek, hogy migrénes fejfásáról volt szó?:D Hihetetlen, hogy sokan már hozzátesznek egy kicsit a történethez.
Igen tud iszonyatosan fájdalmas lenni, de mi csak tippelni tudunk, s nem kész tényeket közölni.
Itt tényleg a kérdező tudja csak megmondani, hogy mennyire hihető ez a fejfájás, vagy csak ürügy volt-e.
"Tegyük fel, hogy anyukádnak tényleg annyira fáj a feje, hogy nem tud elmenni hozzátok, jó, meg lehet érteni.
Attól még apukád elmehetett volna egy kis időre. Megebédeltetek volna, addig anyukád pihen egyet, apukáddal pedig küldtetek volna neki az ebédből."
Teljesen egyetértek! Így anyukád is tudott volna pihenni, ebédet is kapott volna, s apudat vendégül látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!