Mit tennetek? Tesom baratnoje
Jó úton haladsz az igazi bunkó sógornővé válás felé.
Áruld csak be anyukádnak, mint a dedóban.
Nézd, ha kicsit is felnőtt fejjel gondolkodnál, eszedbe sem jutna megalázni, megsérteni a testvéred kedvesét, hogy nem mész el az ebédjére.
Menj csak el, és állj be náluk mosogatni utána, ezzel mutass jó példát a lánynak.
És fogadd el a testvéred döntését, életét. Ő nyilván szereti azt a lányt, azért jár vele.
Legyél a lányhoz kedvesebb, és beszéljétek meg ketten a problémáitokat.
Most az a bajod, hogy ha elmegy hozzátok, akkor nem segít neked mosogatni, meg főzni?
"Mit tennetek?" Először elgondolkoznék, hogy miért ilyen a viszonyunk. Én hogy állok a tesóm barátnőjéhez, mert talán azért olyan velem, mert én is olyan vagyok vele.
Szerintem ha a tesóddal jó a kapcsolatod beszélj vele,hogy szerinte ez miért lehet. Lehetséges,hogy a csaj azt érzi,hogy te nem akarsz felé nyitni és alapból elutasítod őt. Lehet,hogy van benne valami olyasmi is,hogy te vagy a nagytesó és "fél" tőled.
Ha a tesódnak sincs ötlete, beszélj a lánnyal,hogy van-e esetleg valami gondja veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!