Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem hiszi el...

Anyukám miért nem hiszi el hogy én igenis éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Régebben nem ettem olyan nagyon sokat.De mostanában eléggé jól megjött az étvágyam és sokkal többet eszem.De anyukám nem hiszi el hogy éhes vagyok! Múltkor reggelire bacont ettem és még akartam enni és kérdeztem,hogy anyutól,hogy van-e még.Erre anyu mondta,hogy van de nem akarja megcsinálni.És mondtam,hogy akkor majd megcsinálom magamnak.Anyám meg elkezdett ott a konyhában kiabálni velem,hogy amúgy sem vagyok éhes akkor miért dobja ki a kaját.És egész délelőtt azzal nyaggatott,hogy valljam már be neki,hogy csak azért veszekedtem vele,hogy jól kikészítsem.És mondtam,hogy nem mert én igenis éhes voltam.És amíg ezt hallotta addig ezzel zaklatott egész délelőtt.Meg rak úgy 1 zsemlét tízóraira és a mondtam neki,hogy anyu legközelebb rakj még egy zsömlét. És megint elkezdett kiabálni velem,hogy minek ha amúgy is visszahoznám. De nem. És nem képes felfogni,hogy én éhes vagyok és nem őt akarom kíntatni

2013. márc. 29. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es! Nálunk más a nyelvjárás. :) Kérdező megértette, és ez a lényeg. Egyébként meg ne az én válaszaimat nézd.
2013. márc. 31. 01:51
 12/17 anonim válasza:

zohan123

Merre van a nálunk?

Amúgy én is megértettem.

2013. márc. 31. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Az miért más nyelvjárás, hogy apud?:D LOL "nálunk más a nyelvjárás" Beszaarok :D De amit a kérdező ír, kíntatni, hónaponta :DDDD az nem semmi:D
2013. márc. 31. 11:32
 14/17 Neuhauser László ***** válasza:
23%

Ha elfogy a főtt kaja, és éhes vagy, akkor van kenyér, felvágott, stb, szóval amikor anyád éppen njincs a konyhában, jobb híján egy egyszerű felvágottas kenyér is megteszi, 2 perc alatt kész van :)

Ha nincs felvágott, akkor meg irány a bolt, párszáz forintból több napra elegendő kijön :)

2013. ápr. 3. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiában élek, és itt tényleg más a nyelvjárás.
2013. ápr. 4. 07:27
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
Lehet attól fél, hogy elhízol.
2013. máj. 28. 23:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Szólj neki előre este, hogy holnap éhesebb leszel az átlagnál, ezért kettőt készítsen. :D
2013. jún. 12. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!