Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogyan tudnék...

Nem tudom, hogyan tudnék segíteni a hugomon ha nem őszinte velem?

Figyelt kérdés

Én 23éves vagyok 10hós kislány anyukája.

A hugom 21éves jelenleg van egy "barátja"akivel néha néha össze futnak.Édesanyánk kicsi korunkban meghalt ígyhát mindig is én voltam akire számíthatott.

Eléggé furcsa ezt így leírni nekem,de van egy olyan érzésem,hogy teherbe esett ettől a sráctól,mivel a mensije hó elején szokott megjönni neki(még mindig nem jött meg neki amugy),eléggé kívángatja az ételeket,multkor a suliból is haza jött mert hányingere volt ,szédeleg mostanában elég sürün...

Én mondtam neki menjünk el a gyógyszertárba vegyünk teszteket és nézzük meg,hogy mivan vele,mert szerintem itt baba van.

Ő állandóan tereli a témát se dokihoz se mást nem hajlandó csinálni.

Azért is rossz,mert ez a srác ez csak ilyen alkalmi féle mivel elég távol laknak egymástól,hogyan tudnám rávenni,hogy menjünk el dokihoz vagy legalább egy tesztet csináljon??Mivel ha baba van elég nehéz helyzetbe lenne,ha egyedül maradna a babával ráadásul sulis is még,nem szeretném ha hülyeséget csinálna...kérlek írjatok,hogy mit tehetnék

2009. szept. 19. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Vedd meg te a tesztet. Amikor a húgod haza ér, mond meg neki, hogy na itt ez a teszt, adok egy pohárkát, pisilj és te majd elvégzed neki a tesztet.
2009. szept. 19. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek 12:22-vel. Azonkívül biztosítsd róla, hogy bárhogyan legyen is, számíthat rád. Emlékeztesd, hogy tesók vagytok és mindig azok is maradtok. Mond el azt is, hogy aggódsz érte. Meg azt is, hogy előbb utóbb úgyis beszélnetek kell róla, hogy mi lenne ha...
2009. szept. 19. 12:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát már beszélgettem vele ezekről a dolgokról,csak ő eléggé makacs tipus.Régebben elmondott mindent ,de ahogy idősödik egyre inkább magában tartja a dolgait,és ezt se értem ,hogy miért?Mert mindig mellette voltam még ha rossz dolog is volt.

Hétfőn veszek tesztet és megcsináltatom vele,mert ha baba is van akkor mindenképp mennie kell orvoshoz is.

Szerintem fél az igazságtól,vagy valami ilyesmi lehet.

Azt tudom,hogy abortusz ellenes ő is ahogy én is,csak ő elég gyerek lenne még egy babához,nehéz ez így nem tudom én se ,hogy mi lenne neki a jó,és én nem is dönthetek helyette,felnőtt ember ,max tanácsot adhatok neki,de mi lenne a jó tanács ebben az esetben??

2009. szept. 19. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, hogy már megbánta, hogy lefeküdt a sráccal, és emellett, ahogy te is írtad, fél az igazságtól. Az első hozzászólás szerintem jó ötlet, próbáld ki! Ha lesz baba, fontos, hogy a testvéred érezze, hogy nem ítéled el az alkalmi partnere miatt, és mindenben támogatod és segíted majd őt és a kicsit is!

És olvasgass helyesírási szabályzatot, pár mondatod eléggé bántja a szemem! :)

2009. szept. 19. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én azt is el tudom képzelni,hogy a tesód már csinált tesztet,és pozitív lett. csak nem meri neked elmondani.

értetsd neg vele,hogy számíthat rád,akármi is történik!!!

2009. szept. 19. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!