Szerintetek mennyire kell részt vennie a házimunkában egy 22 éves lánynak, aki egyetemre jár és otthon lakik?
22-es
Kösz, ezt ne!!! Nekem még nagyon nem kell férj, gyerek, ilyenek.
szerintem ennyi idősen észre kell venni, h miben, hol segíthetsz. nekem ez már 16 éves koromtól természetes, amúgyis szeretek takarítani :)
17 éves koromtól magam gondozom a ruhatáram, mosás, vasalás, teregetés, esetleg varrás-javítás.
főzni csak akkor tanultam meg igazán többféle ételt, mikor 20 évesen elköltöztem. azóta tök jól megy, a neten sok finom recept van, bármit meg lehet csinálni, ha tudsz olvasni, és megvannak a hozzávalók :P
társasházban nőttem fel, kerti munka nem volt, de a nagyszüleimnél megtanultam gyomlálni, ásni, füvet nyírni :)
sőt, egy kis festéstől, lakásfelújítástól sem ijedek meg, úgy vélem, hogy ha van aki megmutatja hogy kell, akkor képes vagyok arra, h megcsináljam. :) van 2 kezem, 2 lábam, örülök, h egészséges vagyok, egy kis mozgásba nem halok bele :)
segítőkészségre nevelt a családom, nem bírom tétlenül nézni ha más dolgozik, miközben én is részt vehetnék benne. ha egy jó barátnőm áthív, h ki kéne glancolni a kéglit, akkor megyek, majd ő is jön ha hívom :)
ja, és mosogatni gumikesztyűben szoktam, a kezem ép marad, az edény tiszta lesz :)
25L
25-ös.
Gratulálok, hogy ennyiből meg tudod állapítani, ki nem alkalmas a gyerekvállalásra.:D Téged tanácsadóként alkalmazni kellene a családot tervezőknél, hogy amíg te nem adod meg a jóváhagyást, nem vállalhatnak gyereket.:D Ez annyira vicces lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!