C!TROM kérdése:
Hogyan tudnám meggyőzni apámat, hogy megengedje, hogy raszta hajat csináljak?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és nagyon megtetszett a raszta stílus. Eléggé dús hajam van csak még nem elég hosszú, ezért kéne még növeszteni, de apám hülyeségnek tartja.2013. márc. 28. 21:03
11/16 anonim válasza:
Egy csövest sem láttam még raszta hajjal. Olyat meg mutasson ő nekem. :)
Sajnálom, hogy nem engedte meg. :/ De várj 18 éves korodig, addig növeszd a hajad, ápold, utána meg már nem igazán szólhat bele ebbe.
12/16 A kérdező kommentje:
Tudom, én is azt mondtam, hogy mutasson nekem egy csövest akinek rasztája van. Tudni kell, hogy sajnos apám nagyon akaratos és lobbanékony természetű :( A hajamat pedig sajnos nem növeszthetem mert szerinte így is nagy (7cm).
2013. márc. 30. 18:08
13/16 anonim válasza:
A helyedben tojnék rá, erőszakkal nem fog fodrászhoz vinni, hogy levágják. A fodrász meg meg sem csinálja, ha megmondod, hogy nem szeretnéd, csak apád ott áll mögötted és hisztizik. Otthon sem fog ollót fogni a fejedhez és levágni (vagy ha mégis, akkor irány a gyámügy, gyakorlatilag ez a személyes szabadságjogaid korlátozása lenne).
Szóval ha ennyire beszűkült, akkor egyszerűen tojjál rá és csináltasd meg.
14/16 anonim válasza:
Fiam! Ne legyél olyan, mint apád!
15/16 anonim válasza:
A vengi oldalát tudom neked ajánlani,ott elég jól le vannak írva a dolgok,az én anyámékat meggyőzte a dolog :)
16/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom, én is vengi oldalát néztem de a fater még csak meg se akart hallgatni. Amugy "öreg raszta" nyugi nem leszek olyan mint apám
2013. ápr. 10. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!