Ha a férjem rendszeresen bántalmaz, de nekem nincs senkim akkor hova fordulhatnék segítségért?
Körülbelül 5 éve elkezdett küzdősportra járni, abból is egy elég brutális fajtára.
Emiatt sajnos tökéletesen tudja mit hogyan kell csinálni hogy ne látszódjon semmilyen nyom.
Van, hogy "csak" meghúzkodja a hajam de van hogy nagyobb fájdalmat is okoz. Mivel sajnos ennek semmilyen szemmel látható nyoma nincs, így a rendőrséghez nem tudok fordulni, meg igazából senkihez, mert ugyan ki hinné el?
Amúgy teljesen példamutató életet él, a nagy világ felé mintaember képet vázol magáról.
Az én szüleim kiskoromban meghaltak, testvérem nincs, a nagyszüleim neveltek, akik azóta sajnos már szintén nem éltek. Az apai ágon lévő nagyszüleimet pedig nem ismertem, ők még születésem előtt meghaltak.
Más rokonom nincs, barátnőimhez nem tudok menni, egyrészt mert csak 2 tud róla hogy milyen is a férjem valójában, másrészt pedig azért, mert mindkettőnek családja van, albérletben laknak és nem lenne számomra hely.
Saját, önálló pénzem nincs, minden közös kasszára megy, a fizetésem is a közös számlára utalják. Nem tudnám levenni, mert egyből megtudná, értesítést kap ha bárki bármennyi összeget kivesz a bankból.
Mit lehetne ilyen helyzetben tenni?
Átérzem a problémád...
Ha elmész tuti felkeres a munkahelyeden kirúgat és nem lesz jövedelmed- lejárat majd mindenhol ne legyenek barátaid akik melletted állnak.. Az ilyen külvilág felé csendes jófiunak tűnő alakok a legsunyibbak.
Ebbe a helyzetbe vagyok én is csak két gyerekkel :(
És a családom se hisz nekem mert ellenem fordította őket. Közbe tönkretszi a gyerekeket és enge okol érte
21-22 vagyok. Az előbb írtam egy jó hosszú kommentet, de nem ment el mert moderálni való-hihi még itt anonim sem megy el az igazság...
Szóval nálunk ugyanez a helyzet és van egy monoklim a szemem alatt, de engem inkább lelki terrorba tart vagy olyanokat csinál, aminek nincs nyoma (pl. lecsapkodja a fejemről a fejhallgatót -amikor zenét hallgatok mosogatás közbe ne őt keljen...) mondtam vetetek látleletet, de azt mondta ő letagad mindent azt mondja az asztalba ütöttem be és bizonyítsam be az ellenkezőjét. Meg hogy én megrúgtam és attól a lila folt a lábán közbe azt focin szerezte. Itt volt egy ismerős is mert írtam neki sms-t szabadítson ki mert bezárt a lakásba... Hallott mindent hogy zsarol a gyerekekkel-azt mondta ha nekem is ítélné a bíróság csak a testén keresztül... -az ilyen emberekből lesznek a családgyilkosok, mert kattantak...
De én ha lesz ingyenes pszihologus elfogok menni, mert már nem bírom...-közbe tudom neki kellene.
mindenkit ellenem fordított és azt mondja téged még a saját családod is utál- mert azt mondtam van egy harmadik akire felfigyeltem mert több kedvességet kapok tőle- de tudja hogy egyoldalú csak ez most jó indok hogy engem alázzon mindenhol. Holott máskor is voltak dührohamai ha ellenszegültem valamibe vagy nem egyezett a véleményünk... És van rá nyom hogy régen is bebokszolta a gyerekszobába a szekrényt.
Utolsó húzása a kis ovis lányunk előtt volt sírva ment oviba-elhajította a telefonom, dobálta a széket...-mondtam miért a gyerek előtt??? Vigye el oviba és akkor úgyis itthon van egész nap- na akkor lett a monoklim...
Az összes pénzem leadom sír hogy nem tudja befizetni a számlákat 8hónapok óta nem tudok visszamenni nőgyógyász kontrolra) és a lányok nem akartak vele menni erre gyertek elmegyünk moziba- persze erre ugrottak -pénzel megfogni a gyerekeket??? sajnos a kicsik nem látják át... Meg 16 ezres játékot akart nekik- kajára meg ha kérek alig ad vagy gyorskaját vesz és azt mondja nem tudok főzni.
Nem enged válni mondta kicsinál kirúgat, lejárat mindenhol...
Felajánlottam váljunk el a gyerekek miatt vagy éljünk nyitott kapcsolatba-ő félrejárhat legalább engem békén hagy -nekem meg nincs senkim meg időm se lenne rá 2 gyerek mellett... -meg kedvem sem utálom lassan az összes férfit nehezen bízok meg bárkiben is...
8.30-as vagyok- már anyósnál lakva megromlott a kapcsolatunk sosem állt ki mellettem (mióta apos meghalt anyossal jobb a kapcsolatom de igen csak a fiát védi-pl.karácsonkor mindent én csináltam takaritás fa diszités főzés-vacsinál mindenkit körbeugrálltam férjemn elfelejtettem uborkát tenni szóvá is tette-mondtam van két lábad feltudsz állni -ez anyósnak nem tetszett).
Meghalt az öcsém 1 nap szabit nem vett ki-2kisgyerek mellett gyászolni sem volt időm...
Többször felmerült a válás de mindig maradtam a gyerekek miatt. Most is egyedül vagyok és megzsarolva-de ő engem okol hogy azért nem akarom megjavítani most a házasságom mert szerelmes vagyok egy harmadikba... Egy gyerek után azért nem mertem válni mert mindig azt mondta"öngyilkos leszek te meg akkor számolj el a lelkiismereteddel" -szinte csak a gyerekeknek éltem... Mikor meghalt após kötelezte hogy mi odaköltözzünk vissza az anyjához-mondtam akkor elválok-de már ott is rám haragudott a családom hogy én vagyok szemét. Ott az öccse miért nem költöztek ők oda? Mert volt esze és nem tette ki a barátnőjét annak amin én mentem keresztül-ők egyből lakást vettek. Minden hétvégén anyoshoz kell mennem-azzal jön hogy a gyerekek miatt-amikor mondom vigye gyerekeket én otthon maradok takarítani akkor cirkusz van-persze nincs ott a "csicska"-azaz én aki körülugrállja a gyerekeket.
Most olyat is mondott hogy csinál velem vmit meg magával a gyerekeket meg neveli más...-na ugye hogy nem normális???
A gyerekek neki egy eszköz amivel maga mellett tartott eddig. És méghogy a nők azok akik a pasit a gyerekkel tartják maguk mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!