Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktatok egymast becezni...

Hogy szoktatok egymast becezni a paroddal? S altalaban h szolitod, a neven vagy a beceneven?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Cic, Szerelmem: ezt mindketten használjuk a másikra.

Ezenkívül ő Apa én pedig Anya.

2009. szept. 19. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Édesem,szivem,kincsem,ő engem életemnek,asszonykám,mostanába kis dinnyének mivel a harmadik babánkat várjuk:)
2009. szept. 19. 11:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsimnek, anyának és apának hívjuk egymást. Nem szoktuk egymást a keresztnevünkön szólítani.
2009. szept. 19. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia:) Mikor-hogy.... Általában Macimnak hívom (mert mackós alkat), vagy Gyuszkómackó, Gyuszi, Gyuszim. Ha mérges vagyok valamiért, akkor erélyesebben mondom, hogy "Gyuszi!"

Ő pedig: Cicám, Édesem, Pirinyó, Vivim, Drágám. Ha Ő mérges, akkor ugyanúgy van, hogy erélyesebben mondja, hogy "Vivi!" 18/l

2010. jan. 25. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!