Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit szólnál hozzá, ha...

Te mit szólnál hozzá, ha látnád, hogy bátyád ilyet kommentel egy oldalra?

Figyelt kérdés

"pénzért dug, mint a nők 95 százaléka..."

Nemrégiben egyik barátnőm meglátta, hogy testvére ilyeneket és hasonlókat kommentel oldalakra.

Érdekes, hogy a srácot 26 éves koráig édesanyja tartotta el, mai napig elvárja az anyagi támogatást húgától és édesanyjától is.

Te mit szólnál hozzá?

Válaszokat köszi előre is!

( A lány nem szólt semmit.)

2013. márc. 26. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

interneten, ismeretlen emberek között mindenkinek nagy a szája és mindenki ügyesen el tudja harsogni azt a véleményt, amit mások hallani akarnak!

valószínűleg éppen azért ír ilyeneket, mert egyébként életképtelen, elkényeztetett, ingyenélő és ezzel akarja megmutatni, hogy mekkora macsó.

2013. márc. 26. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Az interneten olyannak állítja be magát, amilyennek akarja. Ez most is így van.
2013. márc. 26. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
95%ot írt, nem 100%-ot. Lehet ez a tapasztalata.
2013. márc. 26. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Mit szolnék hozzá? Nagyon semmit:)

Egy ilyenből nem kell nagy ügyet csinálni.

Gondolom a Te szádat is hagyta már el egy hasonló szöveg mint pl "minden pasi szemét". Mondjuk egy szakítás után. Közben pedig azért mégse szemét minden pasi:)

2013. márc. 26. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Én gyakran olvasok kommenteket cikkek alatt és sajnos sokszor előfordul, hogy hasonló hangvételű förmedvényekbe ütközöm.

Persze, akinek nem inge ne vegye magára, de sajnos akkor is rosszul esik ilyet olvasni dolgozó édesanyaként. Legtöbb nőismerősöm, barátnőm, dolgozik, mellette otthoni munkát végez, gyereket nevel...Remélhetőleg nem ilyen barmokat.

2013. márc. 26. 18:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Á, nem vagyok szent, de ilyen általánosító dolgokat azért nem szoktam kijelenti.
2013. márc. 26. 18:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Érdekes a nagy lepontozás, én mindenkinek zöld kezet adtam.
2013. márc. 26. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Kíváncsi lennék, hogy menne a hőbörgés itt, meg hülyepcsázás, ha "hugi azt írta, hogy a magyar férfiak 95% elhízott tuskó".
2013. márc. 26. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy visszaírtam volna neki, hogy: "Biztos a magadfajta élősködőket tartják el belőle." vagy "Te meg pénzt adsz ki a dugásért, mint a pasik X (tetszőleges szám) százaléka."

De lehet, hogy inkább nem szólok semmit.

Ha a bátyám ilyen tapló lenne, már rég tudnék róla.

2013. márc. 26. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Az már most érezhető, hogy nem volt nagy sikere a nők terén...
2013. márc. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!