Mi a véleményetek olyan anyáról aki a tini lánya fényképét felteszi például ide a kérdező oldalra?
Tipikus pletykakérdés.
Összefoglalom az érkező válaszokat: normális ember elítéli.
Aki nem, azzal gáz van.
Az elsőnek:
Nem folyásolja be az életem ,de a kérdés nem is ez volt.Válaszolj a kérdésre ,ha tudsz,vagy tegyél fel kérdést a témádban!
Én pont olvastam a kérdésere a válaszokat, mikor a moderátor törölte.
Én nem találom annyira kiakasztónak a kérdést, mint Te. Lényegében maga a kép nem volt durva és a kérdés értelmezéséhez kellett. Szerintem a kérdező megkapta a választ a kérdésére, miszerint ettől függetlenül a pózolós képeket nem kéne megengednie a 13 éves lányának.
Ezáltal a kérdés feltevés akár még hasznos is lehetett.
És Rólad inkább megvan most a véleményem, mint az anyáról. Nem értem minek itt pattogni ezen, meg elítélni. Én ezt a kérdést is töröltetném a moderátorokkal.
A kérdés úgy hangzott:"Anyukák mit szólnátok hozzá ha a lányotok ilyen képet tenne fel magáról a facebookra?"
Ami kiverte sok értelmes anyánál és nálam is (egy apánál)a biztosítékot,hogy az "anyuka " talán a lánya tudta nélkül felrakott egy képet,ami most vitatható hogy illetlen volt,vagy nem.
Nyílván a hasmutogatós ,rágózó,cigit és telefont markolászó friss anyukáknak ez tetszik.A normálisaknak viszont a véleménye megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!