Mi a véleményetek olyan anyáról aki a tini lánya fényképét felteszi például ide a kérdező oldalra?
Tévedés a kérdező nem az a csaj.
Már írtam az anyukák mellett én egy apuka vagyok,a személyi számom 1-el kezdődik.)
VaniliaHime!
Mint mondtam ,lehet kicsit vitatkozni a képen.Ha egy ilyen képet otthon nézeget a baráti társaság még "cuki,aranyos" is lehet.Hisz a szülő a gyereke majdnem felnőtté válását látja benne.Melyik kislány nem próbálta ki az anyu rúzsát?
Első női ránézésre nincs semmi kivetnivaló,de bizony van benne provakatív egy férfi szemével.
Nem tök mindegy neked, nem a te életed, miért rágódsz ezen? Vagy netán érintett vagy a témában?
Az anya pedig csak véleményt kért, amit megkapott. A facebook után meg édes mindegy, h ide is felteszi-e, a képet, hisz ott sokkal többen látják.
Melle nem is volt annak a kislánynak szinte, de a beállásából ítélve
1. nagyon menő akar lenni
2. útban van a ribancság felé
A 11.10 -nek!
Nekem nem a kép volt provokatív ,hanem az anya ,ahogy kitette a kirakatba .Az anya volt provokatív hogy vasárnap reggel 9,16 perckor ez volt neki a legfontosabb kérdés és mindjárt egy fényléppel ,amivel nyílván elfogult volt.
Na igen ha már a facebokon kint van akkor "már mindegy"
Köszönöm a válaszokat.Amelyik anyának meg mindegy csak legyen jó lelkiismerete ezután is.Néhányuknak sikerült belegázolnom a lelkivilágába.
Ezzel én a kérdésemet lezártnak tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!