Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek olyan...

Fúróferkó kérdése:

Mi a véleményetek olyan anyáról aki a tini lánya fényképét felteszi például ide a kérdező oldalra?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen pár perccel ezelőtt.Egy felnőtteskedő tini lánya képét az anyja rakta fel kérdéssel,szinte mintha árúba bocsátotta volna.Kapott érte hideget,meleget.A moderátor valószínű levette,(és jól tette) témástul,fényképestül.
2012. febr. 12. 10:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13 evesen en ıs elcsentem anyu smınkkeszletet es kıpıngaltam magam, de a hajamat kıtepte volna anyam, ha a kepet csınaltam volna magamrol es mutagattam volna.
2012. febr. 12. 11:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti nem egy anyika írta ki a kérdést, hanem a csaj, hogy lássa mi a véleményünk, csak így cselesebb volt, gondolta, ha anyukaként kérdezi, akkor jobb válaszokat kap.
2012. febr. 12. 11:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is nő a kérdező.

Egy férfi nem ájuldozik meg hüledezik ilyenek miatt. Ez tipikus női tulajdonság, hogy jól kibeszéljük a másikat. A férfiakat nem érdeklik mások piszlicsáré ügyei.

24/L

2012. febr. 12. 12:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát én nem tenném ki a gyerekem képét. Szép a gyerek, oké, de nem tenném ki perverz alakok zaklatásának. Lesz még baja anélkül is.
2012. febr. 12. 14:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Gondolom a kislány tette ki.

A szépség kategóriában menő megkérdezni h mit gondoltok, szép vagyok, stb, de ott az ilyen kis libák csak oltást kapnak, ezért szokták anyuci, barátnő, szomszéd, beleesett fiú nevében kitenni.

2012. febr. 12. 15:04
 26/26 anonim ***** válasza:

"Nem folyásolja be az életem"

A 'befolyásolni' nem igekötős ige, így tagadó mondatban sem kerül az ige mögé a 'be', ugyanis az nem igekötő, hanem a szó része.

A véleményem a kérdésről pedig annyi, hogy nagyon sokan nem úgy használják ezt az oldalt, ahogy kellene. Viszont ebbe szerintem az is beletartozik, hogy kérdésekről kérdezgetünk... Az ember örüljön annak, hogy normálisabbnak tartja magát egyeseknél, de ne kattogjon rajta fölöslegesen. Sokkal értékesebb dolgokkal is lehet foglalkozni.

2012. febr. 12. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!