Szerintetek mit tegyek? Hihetek neki, vagy nem? Többit lenn!
Barátomnak van egy régi ismerőse, aki történetesen egy nő. Állítólag soha semmi közük nem volt egymáshoz, csak jóbarátok. Viszont a csaj nem nagyon erőlteti, hogy ha én is ott legyek, amikor esetleg találkoznak, csak a párommal.
Már többször előfordult, hogy kétes értelmű sms-t találtam a párom mobilján. Pl: "bocs, hogy nem tudtam tovább maradni, szívesen maradtam volna, Te is tudod, de nem lehet", meg ilyet, hogy azért szeretlek!
Ti mit gondoltok? Azt állítja a párom, hogy a csaj csak ki volt borulva és vígasztalta telefonon.
Mit higgyek?
Nem tudom, hogy ezek után bízhatok-e benne!
Szerintetek?
Megfordult valami a fejemben, nem tudom, rád mennyire jellemző, hogy nyomozgass... De ha igen, és ha ez történetesen a párodat zavarja, és valahogy a tudtodra akarja hozni, hogy ez a viselkedés a részedről nem vezet jóra, lehet, hogy ez csak egy "leszoktató hadművelet" a részéről, és azoknak az üzeneteknek nincs is semmi hátterük, csak kitalálták, hogy ezzel próbáljanak leállítani.
Meg még ami eszembe jutott, hogy nekem is van olyan férfi ismerősöm, aki azért nem mutat be a párjának, mert a párja mindenkire féltékeny, még a saját anyjával is megtiltaná a kapcsolattartást a férjének, csak azért, mert nőnemű. Nem lehet, hogy neked is azért nem mutatja be, mert tudja, hogyan reagálnál, és nem akar veszekedést, és csak így tudja megőrizni a békét?
Egy igaz barát, akkor is barát, ha valakinek párja van, egy igaz barátság erős, és örök, és nincsen számára határ (legfeljebb akadály, amit az idő úgyis elmos). Volt már igaz barátod? Ha még nem, akkor fogalmad sincs, milyen érzés, amikor tényleg szükséged lenne rá, és nincs ott, vagy fogalmad sincs, milyen érzés, ha elhanyagolod valaki miatt, és bajba kerülsz, és ő az első, aki annak ellenére, hogy cserben hagytad, ott van melletted, hogy segítsen. Voltál már ilyen helyzetben? Kétlem. Öcsém barátnője is féltékeny minden nőneműre, öcsém a GYEREKKORI BARÁTAIT, akikkel együtt nőtt fel, együtt jártak iskolába, hittanra, táborba, hanyagolja a lány miatt, mert különben a lány hisztizik. És öcsémnek volt egy életveszélyes balesete, majdnem belehalt, és ezek az elhanyagolt gyerekkori barátok voltak az elsők, akik meglátogatták. Nem furdalna a lelkiismeret egy ilyen szituációban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!