Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Hihetek neki, vagy nem? Többit lenn!

Figyelt kérdés

Barátomnak van egy régi ismerőse, aki történetesen egy nő. Állítólag soha semmi közük nem volt egymáshoz, csak jóbarátok. Viszont a csaj nem nagyon erőlteti, hogy ha én is ott legyek, amikor esetleg találkoznak, csak a párommal.

Már többször előfordult, hogy kétes értelmű sms-t találtam a párom mobilján. Pl: "bocs, hogy nem tudtam tovább maradni, szívesen maradtam volna, Te is tudod, de nem lehet", meg ilyet, hogy azért szeretlek!

Ti mit gondoltok? Azt állítja a párom, hogy a csaj csak ki volt borulva és vígasztalta telefonon.

Mit higgyek?

Nem tudom, hogy ezek után bízhatok-e benne!

Szerintetek?

2009. szept. 18. 11:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
A leírtak alapján ez egy férfi-nő barátságnak tűnik, amit nem kötelező feladni csak azért, mert az egyiknek párja lett. Azért nem erőlteti a csaj, hogy Te is ott légy a találkozásokkor, mert a pasid a bizalmas jóbarátja, és nem Te. Az sms-ek olyan szövegeket tartalmaznak, melyek simán elhangozhatnak 2 barát közt. Nagyon jól tette a barátod, hogy vigasztalta, ha problémája volt. Ettől még nem lesz köztük testi kapcsolat.
2009. szept. 18. 11:09
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Ha lenne egy CSAK barátom ,akkor tekintettel lennék a párkapcsolatára és még csak véletlenül sem hoznám magam vagy magunkat félreérthető helyzetbe sem sms-ekkel sem olyan találkozókkal,amin a barát párja ne lenne ott.Szóval ez a szitu szerintem nem az,aminek te szeretnéd látni.
2009. szept. 18. 11:10
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen vigasztalásokból lesznek az összefekvések,aztán meg az ostoba kérdések,hogy én nem is értem hogy történhetett ez stb...
2009. szept. 18. 11:12
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mindezek akkor történnek, amikor én nem vagyok ott és ráadásul van, hogy éjjel, amikor a párom elmegy a barátjával bulizni.
2009. szept. 18. 11:13
 5/22 A kérdező kommentje:
11:12-esnek! Ettől félek én is, pedig állítólag sok-sok éve CSAK barátok!
2009. szept. 18. 11:14
 6/22 anonim ***** válasza:
58%

És te miért nem mész velük?

Mert neki szüksége van rá,hogy a barátjával bulizzon?

Szerintem meg egy normális kapcsolatba ilyesmi nem fér bele.Lehet az embernek más nemű a barátja,de ahhoz intelligencia kell,hogy valamelyikük párja ne érezze úgy hogy kívülálló bizonyos dolgokban.És ezzel nem azt akarom mondani,hogy ne legyen külön program egy párkapcsolatban,hanem azt,hogy fel kell nőni hozzá,mert különben csak féltékenységet és problémákat szül.

2009. szept. 18. 11:23
 7/22 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem bízol a párodban? És kettőtökben? Ha biztos lennél magatokban, nem tulajdonítanál ennek nagyobb jelentőséget, mint ami valójában (csak barátok, ennyi, ilyenek elhangzanak, csak poénból is 2 barát között, nincs belőle semmi). Ha felhúzod magad és problémázol, te magad fogod tönkretenni a párkapcsolatotokat. Az első válaszolóval értek egyet.
2009. szept. 18. 11:28
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha Ti is úgy látjátok, hogy csak baráti a viszony, akkor nem bizalmatlankodok tovább! Még egyszer köszönöm!
2009. szept. 18. 11:29
 9/22 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Hangsúlyozottan állítom NINCS barátság nő és férfi között. Volt ilyen "kapcsolatom" és aztán kiderült, hogy a "barátom" többet akart volna tőlem, csak én nem vettem a lapot. De ha még ez egy nagyon érdekes kötelék a barátod meg a nő között, akkor sem értem ezeket a 2 értelmű üziket... ja, hogy meg kellett vigasztalnia? Igen, ez a tipikus "jajj olyan nem jól vagyok" becserkésző típus, és már ugrik is a barátod. Én válaszút elé állítanám keményen: vagy Te vagy a "barátnője" . És nem meghatódni a "jajj de úgyis tudod nincs semmi köztünk, ne félj" mondatra. Nem. Vagy ő vagy Te. Ha ő, akkor meg menjen útjára, majd találsz olyat, akinek nem kell lelki támaszt játszania.

2009. szept. 18. 11:30
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
és csak azt nem értem, hogy miért kell fals válaszokat meg tereléseket írni, hogy hol a bizalom....? Pl. Éjjel történnek ezek a dolgok , amikor nincs vele és ez a normális?? Megnézem én azt a párkapcsolatot ahol annyira vakon megbíznak egymásban, hogy még a saját barátnőjét is háttérbe szorítja csakhogy a "jó barát" lelki életén tudjon segíteni! Ne legyen már mindenre a "te biztos féltékeny vagy" sablonszöveg! Hamupipőke, ébresztő!!
2009. szept. 18. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!