Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted menjek? A többit...

Szerinted menjek? A többit lent olvashatod.

Figyelt kérdés
A Balaton Soundról van szó. 25 éves vagyok, van egy 3 éves kisfiam. A szüleimnél lakunk, mert 5 hónapja nem vagyunk együtt az apjával. Két munkahelyen dolgozom, mellette kapok gyest és emelt családi pótlékot, így a gyerek költségei fedezve vannak a hónapra. Az egyik szállító beígérte a jegyet és ma közölte, hogy mégsem kapunk. Egy napra mennék, nagyon vártam már és most csalódott vagyok. Nem tudom, hogy mit csináljak, menjek vagy ne. Sok pénz nagyon, de néha azt gondolom ennyit én is megérdemlek egy évben egyszer. Néha meg azt hogy ez van nincs, nem megyek... Mit csináljak?
2011. júl. 4. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

egyedül mennél?? vagy barátokkal??

szerintem ennyi neked is kijár, két munkahelyed van kapod a gyest..nem költhetsz mindent a gyerekre..:DD

2011. júl. 4. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukádék vigyáznak a kicsire,akkor menj,ennyit (többet is) megérdemelsz

Attól mert anya vagy attól nem kell bezárkóznod

Érezd jól magad

2011. júl. 4. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugiii, menj csak el :) Ennyit azért te is minden további nélkül rákölthetsz a saját szórakozásodra :)

Én Rockmaratonra megyek egy napra, 9 éve összesen egyetlen egy alkalmat hagytam ki (amikor terhes voltam), amúgy minden évben legalább egy napra/estére lementem.

Idén én is töprengtem, hogy megér-e ez nekem ennyit, de úgy döntöttem, ha már annyit dolgozom, hogy a belem kilóg, akkor jár nekem ez :)

Amíg nem volt gyerekem, szinte minden nekem tetsző nyári fesztiválra elmentem, most már csak erre (és már csak egy napra), mivel ez itt van hozzám közel, na de azért szó szerint mindenről nem kell lemondani az embernek.

2011. júl. 4. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ha nincs kivel menni menj ennyi jár azok után hogy kidolgozod a beledet egész évben
2011. júl. 4. 21:12
 5/7 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Ha ettől feltöltődsz, akkor menj.

A gyereknek is jobb, ha egy vidám, kiegyensúlyozott anyukája van, mint egy életunt mártír aki csak az elszalasztott lehetőségeken kesereg.

2011. júl. 4. 22:56
 6/7 Csöfike válasza:
ott a helyed
2011. júl. 4. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást és a válaszokat! Megvan a jegy!
2011. júl. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!