Mi az a csuklás törvény? (a többit lent olvashatod! )
Figyelt kérdés
valamelyik nap elkezdtem csuklani és beütöttem a google-ba és kihozott olyanokat h csuklás törvénye.(link: [link] )
és nem értem h mi ez.lécci segíccsetek ÉRTELMES válaszokkal!
előre is : Merci! ;D
2011. ápr. 2. 17:23
1/15 Tom Benko válasza:
Semmi. Ellenben jót röhögtem. A szívecskés dizájn például már jelezte nekem, hogy itt semmi komoly és értelmes dolog nem lesz.
2/15 anonim válasza:
Egy nagy baromság.
1. válaszoló, nem tanár vagy véletlenül?
4/15 anonim válasza:
sokszor hallottam azt h akkor kezdel csuklani ha hirtelen melegről a hidegre mész és elkezdel fázni.de egyáltalán nem biztos !
de nagyon érdekes pl még h ha trüsszentesz akkor abban a pillanatban a szíved leál.:)
5/15 A kérdező kommentje:
igen raketyi (bocs rosszul írom a neved) csak én arra lettem volna kiváncsi h mijaza csuklástörvény...de azért köszi!okosabb letztem ennyivel...:DDD
2011. ápr. 2. 21:59
6/15 A kérdező kommentje:
Iazából azt nem értem h mik azok a számok ot az elején pl.:
0-30 vagy mittomén!meg h 1-2 meg ilyenek...
2011. ápr. 2. 22:23
7/15 anonim válasza:
másodperc vagy perc lehet.Gondolom.
8/15 haggyámán válasza:
Éjféltől hajnali fél egyig ez
Hajnali fél egytől hajnali egyig ez
Blablabla..
Amúgy szegény Hugh Jackman neve előtt nincs szívecske. ):
10/15 Tom Benko válasza:
raketyi: Csuklani akkor kezdesz, ha a rekeszizmod görcsöl. A szív pedig minden másodpercben leáll 1/6 másodpercre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!