Tényleg önzőség lenne a férjemmel eltölteni kettesben egy hosszú hétvégét (csütörtöktől vasárnapig) csak kettesben, messze a gyerekünktől?
2 éves a pici, a nagyszülők vigyáznának rá addig, mi pedig elutaznánk kicsit külföldre.
Viszont a környezetemben sokan ezt önzőségnek titulálják és szerintük a gyereket is vinni kellene és hogy úgysem lesz el a nagymamával..
Ti hány évesen utaztatok el nélküle bárhová? Hogyan fogadták a többiek az ötleteteket?
De bakker, NEM EGYEDÜL hagyják a gyereket hanem a nagyszülők vigyáznak rá!!!
Ha valóban 4 napra bezárnának egy 2 éves kisgyereket egyedül egy lakásba akkor megérteném a felháborodásotokat, de így? Emberek.. Gondolkozzatok már!
Azért ti is kapva kapnátok egy ilyen alkalmon, nem?
Senki nem állítja azt, hogy gyerekkel nem lehet pihenni, de néha igenis ki kell szakadni a monoton hétköznapokból még akkor is, ha gyerekünk van. Egyáltalán nem önzőség a nagymamánál hagyni. Az sokkal nagyobb önzőség, hogy ha az ember lemond a gyerek kedvéért mindenről és a gyereknek egy fáradt, életunt anya mellett kell felnőnie, nem pedig egy kipihent életvidám anya mellett.
Ne hallgass ezekre a begyepesedett nőkre, inkább érezzétek jól magatokat!
Jó utat! :)
Látom most már a válaszaim is töröltetve lettek, úgy látszik nem tudjátok elviselni más igazát és normálisan érvelni sem tudtok, rákattintani a jelentés gombra valóban egyszerűbb! ;) Bár nem értem a primitív "idióta vagy b+" szintű válaszok hogy mentek át a moderátor listáján, de nem is nagyon érdekel.
Mindemellett még mindig tartom a véleményem, hogy a gyereket is el lehetne vinni és igenis úgy is ki lehetne kapcsolódni!
Na jó éjszakát mindenkinek!
Jesszus, nem egyedül hagyja, hanem a nagyszülőkkel!!!
Azért kíváncsi lennék erre a sok"példás anyukára", hogy milyen életet élnek...vagy nem is, lehet jobb ha nem tudom :)))
Kérdező, még egyszer, jó pihit nektek!
Nekem mára ebből elég volt:)))
Utolsó, nálad a pont! :)
De most komolyan: Mi a fenéért veszekedtek? Mindenki úgy csinálja a dolgát, ahogy akarja. Kérdező elmegy pihenni, mert így szeretné. Nekünk ez nem befolyásolja az életünket.
Én is elmennék. Ki tudja, mikor lesz még ilyen alkalom. Nem alkot a kérdező azzal új korszakot, hogy elviszi a nagyszülőkhöz a gyereküket, sokan csinálják ezt.
Szerintem egyáltalán nem baj a relax. Ha nagyobb lesz a gyerek, biztos elviszik őt is magukkal. De most hadd pihenjenek egyedül, ti meg nyugodjatok le, főleg "Kövületék".
Igen önzőség és pont.
Látod, pszichológus vélemény is alátámasztja! De menj csak, néhány kiadós szex biztosan többet jelent számodra mint a gyereked lelki világa.
Jó szórakozást!
Egyébként igen a gyerekkel is lehet pihenni, töltődni, ágyba fetrengeni, játszani egész nap akár otthon hétvégén. Együtt, anya-apa-gyerekek. Nem arról van szó, hogy nem jó.
De bár mindkét gyerekemet imádom, szeretem azokat az időket, mikor csak az egyikkel vagyok egy picikét. Beszélgetünk, összebújunk, csak az ő igényeit figyelem. Máskor a másikét. Kettővel is nagyon jó, de ezek olyan "nyugisabb" percek, órák. Az én lelkemnek is, a férjem lelkének is jól esik ugyanúgy az övéknek is.
A férjjel kettesben töltött idő ugyanilyen.
Nem őt választom minden esetben az együtt helyett. Csak nem látom értelmét megvonni ezeket magunktól. Ugyanúgy ahogy olyan jó a lányommal sétálgatni kettesben, beülni egy sütire, "csajos" beszélgetésre. Vagy a fiammal bolondozni, játszani úgy hogy nem dumál bele a lányom.
68
Nekem erős szövegértési problémáid vannak.
Szia, szerintem is picit az! Engem 6 éves koromban hagytak egyedül anyuék de tisztán emlékszem rá hogy mennyire rossz volt, órákig sírtam mikor elmentek és utána minden nap reggel és este is pityeregtem. 5 napra mentek el, de 5 évnek tűnt.
Én pontosan ezért még nem hagytam egyedül 1 napnál hosszabb időre a fiam, pedig 4,5 éves már.
Szerintem jól gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!