Tényleg önzőség lenne a férjemmel eltölteni kettesben egy hosszú hétvégét (csütörtöktől vasárnapig) csak kettesben, messze a gyerekünktől?
2 éves a pici, a nagyszülők vigyáznának rá addig, mi pedig elutaznánk kicsit külföldre.
Viszont a környezetemben sokan ezt önzőségnek titulálják és szerintük a gyereket is vinni kellene és hogy úgysem lesz el a nagymamával..
Ti hány évesen utaztatok el nélküle bárhová? Hogyan fogadták a többiek az ötleteteket?
1. 21:15 Ki mondta, hogy 2 havonta? Lehet, hogy mondjuk 4 év óta először tudnának elmenni. Miért kell erről a kis nyugiról lemondani. Én biztos hogy mennék.
Csak legyintenék, mit piszmog rajta a sok hülye. Nem foglalkoznék senkivel.
Úristen, ennyi maradi vészmadár (2,3,4-es)!
Már miért ne mehetnének el pár napja kettesben, mi baja lesz a gyereknek? Nem idegenekre lesz bízva, hanem a nagyszülőkre, gondolom felneveltek már ők is pár gyereket, meglesznek. Attól még szeretik a gyereket, mert elutaznak!
Kérdező, jó nyaralást:)
Ne aggódjatok, a gyerekre biztos vigyáz a nagyi, ha meg ne adj isten lebetegszik, megoldják, akkor is megbetegedhetne, ha itthon vagytok!
Szerintem is önző dolog én biztosan nem hagynám őt egyedül 4 napra úgy hogy pluszban még külföldre is megyek.. Az első gyerekem 11 éves korában hagytam a nagymamánál huzamosabb időre, a másodikat pedig 9 évesen.
A 2 éves gyerek még nagyon kicsi ahhoz hogy felfogja a szitut, nagy az esélye hogy egy idő után azt gondolná elmentek és nem jöttök vissza, majd végigsírná a hátralévő pár napot a nagyszülők örömére.
Kicsit gondolkozni is kellene néha, ha gyereketek van akkor az ő kényelme az első, minden más csak utána jön!
Hát akkor itt én most le leszek pontozva egyesek által, de azért leírom hogy megnyugtassalak kérdező: mi másfél éves korában már ott hagytuk a picit az én anyukámnál és két napra elmentünk egy wellness szállodába.
Az ég világon SEMMI nem történt! Leszámítva azt, hogy a gyerek a legjobb kezekben volt, a nagyszülők hihetetlen mód élvezték az együtt töltött időt a babócával, mi pedig teljesen ellazultunk, feltöltődtünk a párommal, csak egymásra koncentráltunk és ez nagyon jó érzés volt testileg és lelkileg is, nagyon jól esett az a két nap és maximálisan feltöltődve, új erővel tértünk haza!
Sőőőt, mondok egy mégjobban megbotránkoztató dolgot: mi minden évben 2x elmegyünk péntek-szombat-vasárnap egy-egy hétvégére kettesben, húúúú, BORZASZTÓ szülők vagyunk!!
Menjetek csak nyugodtan és érezzétek magatokat nagyon jól! :)
Nem önzés.Ha az embernek gyermeke születik,valóban változnak a prioritások,de azt sem szabad elfelejteni,hogy nem csak Apa,és Anya vagytok,hanem férfi,és nő is.Nem szabad elhanyagolni a kapcsolatot a gyerek miatt,igenis kell a kikapcsolódás.4 nap nem a világ,és erre mindenkinek szüksége van.Nektek is,a kicsinek is,és a nagyszülőknek is.
Nálunk szerencsére normális a család,nem csak támogatják,de ösztönzik is az ilyen kirándulásainkat.Első alkalommal 4 hónapos volt,mikor teljes napra itthon hagytam,megfelelő mennyiségű lefejt anyatejjel,mert anyósomék megleptek egy bécsi adventi úttal.Rövid hétvégét másfél éves korában,hosszú hétvégét 2 éves korában loptunk magunknak.Most valószínűleg meg fognak itt kövezni,de nem érdekel.A családom,a környezetem támogatott minket,nem voltam sem önző,sem rossz anya senki szemében(amit itt írnak arctalanul,meg nem számít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!