Tényleg önzőség lenne a férjemmel eltölteni kettesben egy hosszú hétvégét (csütörtöktől vasárnapig) csak kettesben, messze a gyerekünktől?
2 éves a pici, a nagyszülők vigyáznának rá addig, mi pedig elutaznánk kicsit külföldre.
Viszont a környezetemben sokan ezt önzőségnek titulálják és szerintük a gyereket is vinni kellene és hogy úgysem lesz el a nagymamával..
Ti hány évesen utaztatok el nélküle bárhová? Hogyan fogadták a többiek az ötleteteket?
Te nagy ég :D
Mi a nagy égbekiáltó bűn abban, ha KETTESBEN el akarnak menni valahová relaxálni? A gyereknevelés is fárasztó, és ki is kell kapcsolódni valahogy. Nem önzőség.
Mi az benne?
És kit érdekel, mit gondol más? Nem úgy élek, ahogy ők akarják. Ők akkor nyaraljanak együtt.
Kérdező, nem önzőség, sokan csinálják ezt. A nagyi is örülni fog, hogy egy kicsit unokázhat, nem idegeneknél lesz a gyerek. :)
Én raknék rá a helyedben jó magasról, hogy mit gondolnak önzőségnek, de én alapból ilyen vagyok. Önző vagyok? Okés! :D
Ne hallgassatok a sok maradira.
Attól, hogy van gyerek még nem kell befásulni.
Menjetek csak érezzétek jól magatokat!!
Igazán, megérdemlitek a pihenést hidd el!
Ez nem maradiság, de a gyerekvállalás lemondásokkal jár meg azzal hogy ezután a szülők nem áztathatják jacuzziban a feneküket kéthavonta.
Nyilván lehet a nagymamának is szülni persze.. De szerintem semmivel sem lenne rosszabb a kikapcsolódás ha a babát is elvinnék magukkal!
7-es válaszolóval értek egyet, még azt hozzátenném, hogy ha normális, rendes szülők vagytok és egyébként törődtök a gyerekkel. Mindenkinek kell kikapcsolódás és egy 2 éves gyerek nevelése nagyon ki tudja fárasztani az embert. Így legalább
kiegyensúlyozott, kipihent, mosolygós szülőket lát majd viszont. És ha nem először vannak a nagymamánál akkor pláne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!