Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őrülten féltékeny vagyok a...

Őrülten féltékeny vagyok a férjemre - hogyan lehetne ezen változtatni? Ti szoktatok féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Elég jó képű és népszerű, rengetegen ismerik a városban ahol élünk, sok kapcsolata volt előttem és a legjobb barátja táncos így az ő ismerőseinek az 50%-át is táncoslányok teszik ki.

Minden probléma nélkül mehet nélkülem bulizni, moziba, ilyen-olyan programokra, természetesen neki nem mutatom ki és nem hisztizek de annyira féltékeny vagyok hogy az hihetetlen..

Hogyan változtathatnék ezen? Ti nem szoktatok (néha) féltékenykedni? Ilyenkor mit tesztek?

2013. márc. 25. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezeket a hülye válaszokat.:D

HOgy téged választott, meg melletted fekszik le.:D

Ezektől még simán megcsalhatja néha-néha.

Én nem mondom, hogy megteszi, de attól miért ne kéne vkinek féltékenynek lennie, mert mellette fekszik le a pasi, ezt nem értem.

2013. márc. 25. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Igen, elég hülye válaszok :D

Veled van, melletted fekszik le...kiegészítem:főzhetsz rá, moshatod a koszos zokniját, gatyáját, de máshol, mással bulizik, téged otthon hagy... :)

Attól mert vele él, simán megcsalhatja, bárkire érvényes!

2013. márc. 25. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés nekem is,de ahogy írta már valaki idővel jobb lesz ,nálam is igy volt,már csak ritkán vagyok féltékeny.

Nem ad semmi okot rá a férjem és igy egyre jobban bíztam ,bízok benne,persze teljesen nem múlik el,mert imádom őt,és nem szeretném elveszíteni.De jobb lesz :)

2013. márc. 26. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Még hogy ne legyenek külön bulik...És mi van, ha a férj szereti a technót, a nő nem? Ha a nő szereti az operát, a férfi nem? Mennek együtt olyan helyre, amit rühellnek, vagy nem mehet az egyik tag, mert a másik nem akar vele menni, mert nem érdekli?:) Agyrém.

Mindig együtt menni mindenhova..Nem vagytok összenőve. Az anya se megy a gyerekével mindenhova, minden osztálykirándulásra, meg okmányirodába, mittomén...Sőt, orvoshoz se a felnőtt gyerekével. Vagy az anyjával.

2013. ápr. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!