Milyen apa az ilyen? Meg lehet vele szüntetni a kapcsolatot?
Soha nem jöttünk ki igazán, mielőtt a szülök elváltak akkor megromlott a kapcsolat.
Voltak próbálkozások a részemről h legyen jobb meg a részéről is de betelt a pohár.
Röviden: Nincs munkám, próbálkozom tanulok, hátha sikerül elhelyezkedni,mindig beszámolok neki az aktuális dolgokról a fél sikerekről, nekem a szemembe azt mondja h jaj hát nem tud segíteni tudja milyen nehéz stb...
A hátam mögött meg mindenkinek azt mondja h fel van háborodva h nem dolgozom, de ő segíteni nem tud.
A tesómmal kapcsolatba is minden fel van háborodva, a szemémbe nem mondd semmit csak a háta mögött.
Nekem most lett elegem belőle, soha nem volt őszinte egyenes ember, de ez már mindennek a teteje.
Mi akadályoz meg abban, hogy feltedd neki a kérdést, hogy miért mondja a hátad mögött felháborodva, hogy nem dolgozol, miközben a szemedbe meg egészen másként viselkedik. Én biztos, hogy rákérdeznék, nem mérgelődnék magamban.
De egyébként is. Ha sose jöttetek ki egymással, akkor nincs min csodálkozni. Ha nem szeret igazán, akkor egészen másként ítél meg téged, mintha teljes szivéből szeretne.
Én 23 leszek.
Azért nem kérdeztem meg mert ez még elég friss, a másik meg h a múlt hét előtt mi beszélgettünk ketten elmondtuk egymásnak a dolgokat, ő mondta h örül h meg tudtuk beszélni a dolgokat, eltelik egy hét és tessék...
23 évesen már azzal kell csak kapcsolatot tartanod, akivel akarsz. Amit leírtál, azért annyira nem veri ki a biztosítékot, hogy emiatt tulajdon apáddal meg kellene szüntetni a kapcsolatot. Én a helyedben megmondanám neki, hogy meglett férfi létére ne csináljon már s@gget a szájából; ha valamit mond nektek, azt ne másként adja tovább másnak.
Amúgy, ha ilyen akkor beszélgess vele az időjárásról, vagy a fociról, a nőkről, vagy akármiről. Olyasmiről, ami problémás számodra, arról ne. Ha kérdez, mondd meg neki, hogy hagyjátok a dolgot, nem akarod kiforgatva visszahallani később másoktól a történetet. Majd csak leszokik róla. Van egy ilyen embertípus egyébként, akinek nincs saját véleménye. Mindig ahhoz igazodik, akivel éppen beszél. Lehet, hogy ez a kavarás is így jött; valami okos ismerősnek nem tetszik, hogy nem dolgozol, apád meg úgy gondolta, hogy erre neki is helyeselni kell.
12 évesen is csak azzal kell kapcsolatot tartani, akivel akar az ember... Tapasztalat. Behívtak, megkérdezték, "Akarja Ön (sic!) látni az édesapját?", mire mind a 12 évem méltóságával kijelentettem: "Nem."
Ennyiben maradtunk.
Pénzt úgyse adott sose, ez lehet, hogy számít, de ha egy gyerek kényszeríthető a láthatásra, akkor rosszabb a magyar családjog vagy miafene, mint gondoltam.
A leírás alapján nekem sem tűnik olyan durvának az eset, mint a sajátom, ahol az a hím egyed ostoba, alantas és irreális módon megrágalmazta az anyámat (ezt senkitől nem tűröm el), de azért nekem is erős lenne és egy lánc végén elhelyezkedve könnyen kiverheti a biztosítékot.
Nekem abból van elegem h ugyanazokat a köröket fújtjuk és nem tanul belőle...
Igazából ha valamit nagyon utálok az a hátbatámadás és a hazugság elmondtam már neki erre csak kavarja a kakit.
Az a baj h irányítja az anyja de ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, ő rá jellemző a sz@r kavarás olyan szinten h sikeresen összeveszített mindenkit mindenkivel.
Mióta nem dolgozol?
Miből éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!