Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kaptatok már megjegyzést...

Ti kaptatok már megjegyzést olyankor mikor a férjetek kezében volt mindkét gyerek, ti pedig "sétáltatok mellettük"?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy bevásárló központban voltunk férjem hozta a táskát (nem nehéz csak ruha volt benne) majd lassan mindkét lányunk felvetette magát (ők sem nagy súlyúak, 5 és 4 évesek, ennyit egy férfi nehogy már ne bírjon :D) Én mellettük sétáltam, úgymond "seggemnél fogva" csak a kistáskám volt nálam. Közben jártuk a boltokat, mire egy nő odaszólt egy másiknak valami olyasmit, hogy "látod az összes(?) talál egy papucsot míg vásárolgat" Mire megfordultam és megszólaltam volna már kislisszantak. Nem igazán értettem. Egyrészt nem csak nekem vásároltunk, másrészt szerintem nincs abban semmi papucsság ha egy férfi ölbe veszi lányait.

2013. márc. 25. 14:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Vannak olyan emberek, akik szeretik az igazság bajnokát játszani ismeretleneknél, addig sem érzik magukat olyan szerencsétlennek. Biztosan emlékszel a szamaras mesére, mikor azért is megszólták a fiút, meg az apját, ha mindketten a szamáron ültek, azért is, ha egyik sem ült rajta, azért is, ha csak a fiú, azért is, ha csak az apa. Nagyon életszerű történet. Egyesek olyan okosak és igazságosak tudnak lenni ha olyanok életéről van szó, akikéhez semmi közük, hogy csoda, hogy el nem sül a fejük. :D Plázabölcsek! :D
2013. márc. 25. 18:50
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk a keresztapámék szoktak így bevásárolni, szerintem nagyon aranyosak:) Úgy kell elképzelni, hogy a feleség kb 155cm (max), és elég vékony, ráadásul, elég gyakran hord magassarkút. Keresztapám 130kiló rossz napjain, testépítő, tehát ha a két gyerek elfárad (5 és 3évesek) egyik a nyakba, másik kézbe, de néha mindkettő kézbe, és akkor még néha szórakoztatja is őket, összevissza rohangál, meg ugrál. Egyáltalán nem papucs, és én is ilyen férjet szeretnék a későbbiekben.

Gondolom a kedves hölgynek már riasztott az a bizonyos biológiai óra, és nem érti, hogy miért nem az olyan istennők, mint ő kapják az ilyen édes családapákat:)

2013. márc. 25. 18:53
 23/24 Nagy Banyapók ***** válasza:

Nekem ez a kis mese jutott eszembe erről a történetről :)

A molnár, a fia meg a szamár

Volt egyszer egy öreg molnár, s annak egy kamasz fia.

Volt egy szamaruk; úgy gondolták, eladják a vásáron, és jó pénz kapnak érte. Attól féltek azonban, hogy mire a vásárba érnek vele, a csacsi elfárad, esetleg a lába is feltörik az úton, s akkor nem kel el olyan jó áron.

Ezért hát összekötötték a szamár lábát, rudat dugtak a lábai közé, vállukra vették, s úgy, a rúdon vitték a vásárba…

Ahogy mennek, szembe találkoznak az úton egy emberrel.

Az meglátja a csacsit a rúdon himbálódzva, s elkezd hahotázni.

- No, az egyszer szent igaz, hogy a három közt nem a csacsi a legnagyobb szamár! Ők viszik a szamarat, ahelyett, hogy a szamár vinné őket!

Halja ezt a molnár, gondolja van benne valami igazság. Leteszik a szamarat a földre, kioldják a lábát, nógatva talpra állítják, az öreg fölülteti rá a fiát, s úgy mennek tovább, elől a fiú a szamáron, nyomában gyalog a molnár.

Megint találkoznak egy emberrel.

- Hát ez meg miféle mamlasz? – mondja az ember. – Pöffeszkedik a szamáron, s hagyja az öreget kutyagolni! Szállj le öcsém, engedd szépen apádat a nyeregbe! Gondolták, ennek is igaza van; helyet cseréltek, s úgy mentek tovább, elöl az öreg a szamáron, mögötte gyalog a fiú.

Ismét találkoznak egy emberrel.

- Ó mi szívtelen vénség! – mondja az ember. – Pöffeszkedik a szamáron, s közben ez a szegény gyerek már alig vonszolja magát!- Ennek is igaza van – vakarta meg a fejét az öreg; intett a fiának, hogy üljön fel ő is, és most már így vonultak tovább, szamár háton mind a ketten, míg csak nem találkoztak valakivel.

Micsoda bolond népség! – mondta az ember. Ketten ülnek egy ilyen jámbor kis jószágon, jó, hogy még egy házat is nem rakna rá, tornyostul!

Elszégyellték magukat erre, a molnár is, a fia is; leszálltak, s most elől a csacsi ment, terhétől szabadulva nagy vidámsággal, ide-oda illegetve magát, s mögötte kullogott a molnár meg a fia.

Jön ekkor szemközt egy ember. Azt mondja:- Már csak bolond világot élünk! Elől táncol a szamár, utána liheg fiastul a molnár! Úgy látszik elérkezett a szamarak világa!

Hanem erre már méregbe jött a molnár.

- Úgy bizony – mondta, eddig szamarak világa volt, mert hol erre hallgattam, hol arra, s minden szíre-szóra adtam, kivéve a magam józan eszére! No de mától vége; mától fogva beszéljetek, amit akartok, én azt teszem, amit jónak látok!

Szerintem fogadd meg a tanácsot, és magasról tegyél rá, ki mit gondol :)

2013. márc. 26. 23:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki a szamaras mesére asszociált. :D 21. voltam.
2013. márc. 26. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!