Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kaptatok már megjegyzést...

Ti kaptatok már megjegyzést olyankor mikor a férjetek kezében volt mindkét gyerek, ti pedig "sétáltatok mellettük"?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy bevásárló központban voltunk férjem hozta a táskát (nem nehéz csak ruha volt benne) majd lassan mindkét lányunk felvetette magát (ők sem nagy súlyúak, 5 és 4 évesek, ennyit egy férfi nehogy már ne bírjon :D) Én mellettük sétáltam, úgymond "seggemnél fogva" csak a kistáskám volt nálam. Közben jártuk a boltokat, mire egy nő odaszólt egy másiknak valami olyasmit, hogy "látod az összes(?) talál egy papucsot míg vásárolgat" Mire megfordultam és megszólaltam volna már kislisszantak. Nem igazán értettem. Egyrészt nem csak nekem vásároltunk, másrészt szerintem nincs abban semmi papucsság ha egy férfi ölbe veszi lányait.

2013. márc. 25. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Kenguruban vittük a lányunk amig belefért,legtöbbször a férjem vitte (én cipelem eleget amig ő dolgozik).

Hozzá kezében szatyor,nálam csak kistáska. (párom azt az elvet vallja,hogy amit birja,addig ő cipekedik,szégyellné magát ha nekem kellene...pedig birok én)

Nekünk is szóltak be,de nem érdekel,van jobb dolgom mint idiótákkal foglalkozni.

2013. márc. 25. 15:40
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is anyósom szólt be, annak idején, amikor férjem vitte fiamat kenguruban. Az ő archaikus paraszti közösségükben szégyen, ha egy férfi foglalkozik a gyerekkel.
2013. márc. 25. 16:07
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Ennek a dolognak semmi, de semmi köze a papucssághoz. A gyerekek amúgy is szeretnek a papa /erős, tekintélyes/ ölében, nyakában kapaszkodni. Nagyon kedves idill. Ha ilyent látok, jó érzés tölt el.
2013. márc. 25. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:
25%
A beszólás nyilván parasztság, de mondjuk, ha két gyerek lógott a nyakán, akkor azért szerintem a "nem nehéz csak ruha volt benne" táskát akár te is vihetted volna. A két gyerek saccra 25-28 kiló együtt, ráadásul izeg-mozog kapkod, u.h. nem olyan vicces órákon át cipelni.
2013. márc. 25. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem párom még a bevásárló kocsit is kiveszi a kezemből vag y a kosarat,vagy ha pár dekás a táskám azt is:)

Nem bírja elnézni ha egy nő cipekedik,és szerintem ettől senki nem lesz papucs,ha gyereket visz a Férfi ha táskát,ez csak lovagiasság.

Amúgy gyerekként folyton apám nyakában lógtam,nagy mackós ember érdekes lett volna ha törékeny vékony anyám cipel.

Akkor meg azért szólnának be hogy szegény nő cipekedik,hol marad a férfiból a lovagiasság?

Mindig lesznek irigy,bunkó emberek,mindig lesz olyan helyzet vagy életkép az életedben ami egy kívülállónak nem tetszhet.

A bunkók ezt meg is jegyzik,de hidd el az ő életébe is ugyanúgy lehetne turkálni,nem véletelenül megkeseredett:)

2013. márc. 25. 16:35
 16/24 anonim ***** válasza:
10%

Ilyenekkel nem kell foglalkozni, lehet, hogy nem is úgy gondolták :D

Én egyszer szóltam be véletlenül hangosan, pedig anyukámnak akartam mondani. Egy iszonyú jóképű férfi jött egy babával, meg a baromi ronda, igénytelen, felesége. Eszméletlen lepukkant ocsmányságot képzeljetek el.

És akkor mondtam anyunak, hogy nézd már hogy a francba lehet egy ilyen helyes pasinak ilyen igénytelen okádék felesége. Ez meg meghallotta, pedig nem akartam, de nem szólt semmit, mondjuk igazam volt, szóval aki úgy néz ki, hogy 4-5 napja víz nem érte a bőrét az inkább elfogadja a kritikát.

Lehet, hogy ők sem akarták, hogy meghalld, bár nem értem ebben alapból mi rossz van, hogy a férjed viszi.

2013. márc. 25. 17:09
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező!

Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ? Szerintem a kutya se vett észre téged.

2013. márc. 25. 17:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Tényleg ne foglalkozz ilyenekkel, mert aki ilyen, az bármibe beleköt.
2013. márc. 25. 18:26
 19/24 anonim ***** válasza:
51%

Azért az sem normális, hogy te úrinőként flangálsz,

miközben a férjed a serpa, és úgy fel van pakolva mint egy karácsonyfa!

Esetleg még a tö keire is akaszthattál volna egy viharlámpát!!

Gondolom ennek a látványnak szólt a beszólás.

2013. márc. 25. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A tökeire egy viharlámpát, behalok :DDDDDD
2013. márc. 25. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!