Ti kaptatok már megjegyzést olyankor mikor a férjetek kezében volt mindkét gyerek, ti pedig "sétáltatok mellettük"?
Kenguruban vittük a lányunk amig belefért,legtöbbször a férjem vitte (én cipelem eleget amig ő dolgozik).
Hozzá kezében szatyor,nálam csak kistáska. (párom azt az elvet vallja,hogy amit birja,addig ő cipekedik,szégyellné magát ha nekem kellene...pedig birok én)
Nekünk is szóltak be,de nem érdekel,van jobb dolgom mint idiótákkal foglalkozni.
Nekem párom még a bevásárló kocsit is kiveszi a kezemből vag y a kosarat,vagy ha pár dekás a táskám azt is:)
Nem bírja elnézni ha egy nő cipekedik,és szerintem ettől senki nem lesz papucs,ha gyereket visz a Férfi ha táskát,ez csak lovagiasság.
Amúgy gyerekként folyton apám nyakában lógtam,nagy mackós ember érdekes lett volna ha törékeny vékony anyám cipel.
Akkor meg azért szólnának be hogy szegény nő cipekedik,hol marad a férfiból a lovagiasság?
Mindig lesznek irigy,bunkó emberek,mindig lesz olyan helyzet vagy életkép az életedben ami egy kívülállónak nem tetszhet.
A bunkók ezt meg is jegyzik,de hidd el az ő életébe is ugyanúgy lehetne turkálni,nem véletelenül megkeseredett:)
Ilyenekkel nem kell foglalkozni, lehet, hogy nem is úgy gondolták :D
Én egyszer szóltam be véletlenül hangosan, pedig anyukámnak akartam mondani. Egy iszonyú jóképű férfi jött egy babával, meg a baromi ronda, igénytelen, felesége. Eszméletlen lepukkant ocsmányságot képzeljetek el.
És akkor mondtam anyunak, hogy nézd már hogy a francba lehet egy ilyen helyes pasinak ilyen igénytelen okádék felesége. Ez meg meghallotta, pedig nem akartam, de nem szólt semmit, mondjuk igazam volt, szóval aki úgy néz ki, hogy 4-5 napja víz nem érte a bőrét az inkább elfogadja a kritikát.
Lehet, hogy ők sem akarták, hogy meghalld, bár nem értem ebben alapból mi rossz van, hogy a férjed viszi.
Kedves kérdező!
Miért gondolod, hogy körülötted forog a világ? Szerintem a kutya se vett észre téged.
Azért az sem normális, hogy te úrinőként flangálsz,
miközben a férjed a serpa, és úgy fel van pakolva mint egy karácsonyfa!
Esetleg még a tö keire is akaszthattál volna egy viharlámpát!!
Gondolom ennek a látványnak szólt a beszólás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!