Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más családokban is ez a...

Más családokban is ez a szokás és én vagyok túlérzékeny vagy a párom viselkedik furcsán?

Figyelt kérdés
A hétvégére az egész család lebetegedett az ő kivételével. Valóban több tennivaló hárult rá mint amúgy, de azért nem sokkal több. Reggel elment munkába, majd 11-kor hazatelefonált, hogy ma inkább átmegy aludni a szüleihez, mert fél, hogy ő is elkapja a vírust és amúgy sem tudná kipihenni magát. Dühömben azt mondtam neki, hogy menjen és már az sem érdekel, ha végleg visszaköltözik. Annyira rosszul esik, hogy így viselkedik. Én túlzom el vagy ez szerintetek sem természetes?
2013. márc. 25. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha már együtt éltek, akkor nagyon gáz, hogy haza menekül anyucihoz, csak mert betegek vagytok. Akkor is majd haza fog rohangálni, ha majd éjszaka sír a gyerek, és nem tud aludni? Inkább vigyáznia kéne rád és ápolnia téged.
2013. máj. 30. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!